HEBİ NO KAMİ Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 Bilmem bilir misiniz ama soda dungeon tarzı Alt Tab oyunları arıyorum şu sıralar. Bana yardımcı olabilir misiniz? Lütfen bu ve bu tarz oyunları önermeyin - Soda dungeon 1/2 - Çoğu clicker oyunları (çok iyi olduğunu düşündüğünüz varsa açığım) - Rct oyunları Oyun öneren önermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021
Bilmem bilir misiniz ama soda dungeon tarzı Alt Tab oyunları arıyorum şu sıralar. Bana yardımcı olabilir misiniz? Lütfen bu ve bu tarz oyunları önermeyin - Soda dungeon 1/2 - Çoğu clicker oyunları (çok iyi olduğunu düşündüğünüz varsa açığım) - Rct oyunları Oyun öneren önermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 24 Temmuz 2021 #2 Alt tab oyunu ne demek? Daha fazla açabilir misiniz?
HEBİ NO KAMİ Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 Finch0900 dedi: Alt Tab oyunu ne demek? Daha fazla açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkada kendi kendine oynayan oyunların geneli. Çoğu tycoon oyunu bu kategoriye giriyor ben arkada başka bir şey yaparken oyunun kendi kendine ilerleyen oyunlar.
Finch0900 dedi: Alt Tab oyunu ne demek? Daha fazla açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkada kendi kendine oynayan oyunların geneli. Çoğu tycoon oyunu bu kategoriye giriyor ben arkada başka bir şey yaparken oyunun kendi kendine ilerleyen oyunlar.