daha önceden böyle bir problemim yoktu, daha sonradan ortaya çıktı. Fortnite'a girdikten sonra alt tab ile veya Windows tuşuna basarak başka bir program veya tarayıcıya geçtiğimde ekran önce siyah oluyor ve sonradan geçiş yapıyor. Sebebi ne olabilir ?
Tam ekran modunda olur. Tam ekran pencereli yaparsan bu sorun ortadan kalkar. Kararma süresi sistem bileşenleri ve program ayarları ile alakalı değişir. Program ayarlarından kastım sağ tıklayınca açılan ayarlar. Örneğin yüksek DPI ölçeklendirmeleri, uyumluluk ve tam ekran iyileştirmeleri gibi ayarlar.
Tam ekran modunda olur. Tam ekran pencereli yaparsan bu sorun ortadan kalkar. Kararma süresi sistem bileşenleri ve program ayarları ile alakalı değişir. Program ayarlarından kastım sağ tıklayınca açılan ayarlar. Örneğin yüksek DPI ölçeklendirmeleri, uyumluluk ve tam ekran iyileştirmeleri gibi ayarlar.
Şimdi oldu Süre 5 saniyeyi buluyor. Olmayan bir durumdu, sistemde sorun var desem o sorundan dolayı başka durumlara da etkisi olurdu fakat başka bir problem yok sistemde.
Şimdi oldu Süre 5 saniyeyi buluyor. Olmayan bir durumdu, sistemde sorun var desem o sorundan dolayı başka durumlara da etkisi olurdu fakat başka bir problem yok sistemde.
Ajansta;
1- Monster t7 v15.2.1 (8700k, 64 ram, gtx1080, 1tb ssd)
2- HP EliteOne 800 All in One
Kullandığım bilgisayarlar bu şekilde. Güç olarak, ajans 1 > ev > ajans 2 diye gidiyor. Lakin ne Monster'da ne de en kötü olan HP EliteOne'da bu sorunu yaşamıyorum.