J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Valorant da Alt Tab yapınca oyun donuyor ve Alt Tab hızını nasıl uçurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #2 Jed_Saje dedi: Valorant da Alt Tab yapınca oyun donuyor ve Alt Tab hızını nasıl uçurabilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir hocam?
Jed_Saje dedi: Valorant da Alt Tab yapınca oyun donuyor ve Alt Tab hızını nasıl uçurabilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir hocam?
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 31 Aralık 2020 #3 Sisteminiz nedir? Eğer SSD yoksa mutlaka bir SSD alın.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 31 Aralık 2020 #4 Windows arama çubuğuna odaklanma yazın açılan pencerede biraz aşağı inip oyun oynarken yazan kısmı kapatın düzeleceğini düşünüyorum.
Windows arama çubuğuna odaklanma yazın açılan pencerede biraz aşağı inip oyun oynarken yazan kısmı kapatın düzeleceğini düşünüyorum.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 31 Aralık 2020 #5 TR-whovian dedi: Windows arama çubuğuna odaklanma yazın açılan pencerede biraz aşağı inip oyun oynarken yazan kısmı kapatın düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Konu dışı oluyor ama, profil resminize baktım ağız içindeki siyah kısmı Osmanlı bıyığı gibi gördüm.
TR-whovian dedi: Windows arama çubuğuna odaklanma yazın açılan pencerede biraz aşağı inip oyun oynarken yazan kısmı kapatın düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Konu dışı oluyor ama, profil resminize baktım ağız içindeki siyah kısmı Osmanlı bıyığı gibi gördüm.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 31 Aralık 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir izle istersen belki yardımcı olur.. TR-whovian dedi: Windows arama çubuğuna odaklanma yazın açılan pencerede biraz aşağı inip oyun oynarken yazan kısmı kapatın düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafındaki Uchiha Madara değil mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu bir izle istersen belki yardımcı olur.. TR-whovian dedi: Windows arama çubuğuna odaklanma yazın açılan pencerede biraz aşağı inip oyun oynarken yazan kısmı kapatın düzeleceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafındaki Uchiha Madara değil mi
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #7 Razer Cortex indirip yapabilirsin.
J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #8 odaklanma yardımında oyunumu işaretlim ayarlardan