Alt Tab nasıl atılır?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 550

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Format yaptım ve Alt Tab attığımda atılmıyor. Yani şöyle söyleyeyim, oyundayım Google'a Alt Tab atıyorum ancak atmıyor, bir kez Google'a bir kez de oyuna tıkladığımda o şekilde atıyor. Eskiden Alt Tab attığımda direk masaüstüne atardı, bunu nasıl ayarlayabilirim?

Hocam ilk olarak klavyeyi test edin klavyeden dolayı mı bir ona bakalım.
Testten sonra sorun klavyede değilse Windows tuşuna bastığınız zaman masaüstüne atıyor mu veya Windows paneli açılıyor mu onu deneyelim.

O eskiden beri hep öyleydi. Alt Tab attığın zaman en son açtığın uygulamanın penceresi açılır. Eğer arkada hiçbir uygulama penceresi açık kalmazsa otomatik masaüstüne atar. Bilgisayarın ile alakalı bir problem değil.

Hocam ilk olarak klavyeyi test edin klavyeden dolayı mı bir ona bakalım.
Testten sonra sorun klavyede değilse Windows tuşuna bastığınız zaman masaüstüne atıyor mu veya Windows paneli açılıyor mu onu deneyelim.
Klavye ile alakasını anlayamadım. Format öncesi böyle değildi klavyeden kaynaklı değil.
O eskiden beri hep öyleydi. Alt Tab attığın zaman en son açtığın uygulamanın penceresi açılır. Eğer arkada hiçbir uygulama penceresi açık kalmazsa otomatik masaüstüne atar. Bilgisayarın ile alakalı bir problem değil.
Arkada hiçbir uygulama penceresi açık olmamasına rağmen yine de atmıyor. Bir şeyler açarsam başka.
Windows+D yap masaüstü için.
Bu kısayolu alt + tab olarak ayarlamamız mümkün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı