L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar konuya hızlı giriş yapıyorum. Bilgisayarda Alt+Tab yapınca bomboş bir sekme var ne adı yazıyor ne de herhangi bir şey. Bunu nasıl çözmeliyim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar konuya hızlı giriş yapıyorum. Bilgisayarda Alt+Tab yapınca bomboş bir sekme var ne adı yazıyor ne de herhangi bir şey. Bunu nasıl çözmeliyim yardımcı olur musunuz?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 27 Kasım 2020 #2 Görsel yükleyebilirseniz daha anlaşılır olur. Artı 0 Eksi
KS KS L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Bu nedir? Son düzenleme: 2 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
elrohir41 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 Hocam, birebir aynı sorun bende de var. Anlayamıyorum. Artı 0 Eksi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Aralık 2020 #5 Sistem tepesini kontrol ediniz farklı bir program var sanırım. Artı 0 Eksi
elrohir41 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #6 JohnConstantine dedi: Sistem tepesini kontrol ediniz farklı bir program var sanırım. Genişletmek için tıkla... Yalnızca bunlar var ve kapatılmıyor NVİDİA ayarları dışında onu da denedim zaten Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Sistem tepesini kontrol ediniz farklı bir program var sanırım. Genişletmek için tıkla... Yalnızca bunlar var ve kapatılmıyor NVİDİA ayarları dışında onu da denedim zaten
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Aralık 2020 #7 elrohir41 dedi: Eki Görüntüle 775398 Yalnızca bunlar var ve kapatılmıyor NVİDİA ayarları dışında onu da denedim zaten Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde başlangıçta açılan ve tanımadığınız program var mı kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
elrohir41 dedi: Eki Görüntüle 775398 Yalnızca bunlar var ve kapatılmıyor NVİDİA ayarları dışında onu da denedim zaten Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde başlangıçta açılan ve tanımadığınız program var mı kontrol ediniz.
elrohir41 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #8 JohnConstantine dedi: Görev yöneticisinde başlangıçta açılan ve tanımadığınız program var mı kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta açılan tanımadığım bir program var program diye geçiyor. Ancak onu kapatıp restart yaptığımda tekrar aynı şeyle karşılaştım. Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Görev yöneticisinde başlangıçta açılan ve tanımadığınız program var mı kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta açılan tanımadığım bir program var program diye geçiyor. Ancak onu kapatıp restart yaptığımda tekrar aynı şeyle karşılaştım.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 11 Aralık 2020 #9 elrohir41 dedi: Başlangıçta açılan tanımadığım bir program var program diye geçiyor. Ancak onu kapatıp restart yaptığımda tekrar aynı şeyle karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile kontrol edip kaldırın ve virüs taraması gerçekleştirin. Artı 0 Eksi
elrohir41 dedi: Başlangıçta açılan tanımadığım bir program var program diye geçiyor. Ancak onu kapatıp restart yaptığımda tekrar aynı şeyle karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile kontrol edip kaldırın ve virüs taraması gerçekleştirin.
KS KS L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #10 Sorunu çözebildiniz mi hocam? Artı 0 Eksi