LithLirion Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #1 Herhangi bir uygulamadayken Alt+Tab geçişi veya Win tuşu kullandığımda uzun sürüyor. 2200'lük SSD var. Sorun ne olabilir? Konuyu nereye açacağımdan tam emin olamadım. İşletim sistemi ile alakalı olduğunu düşündüğüm için buraya açtım.
Herhangi bir uygulamadayken Alt+Tab geçişi veya Win tuşu kullandığımda uzun sürüyor. 2200'lük SSD var. Sorun ne olabilir? Konuyu nereye açacağımdan tam emin olamadım. İşletim sistemi ile alakalı olduğunu düşündüğüm için buraya açtım.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Ekim 2020 #2 Windows 10 Home Single Language yüklü bende o sorunların tamamını çözdü resmen.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #3 Temiz kurulum yaptınız mı? Ek olarak, animasyonları ve saydamlığı kapatmak sorunu çözebilir.
LithLirion Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #4 Yamete Kudasai dedi: Windows 10 Home Single Language yüklü bende o sorunların tamamını çözdü resmen. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Enterprise sürümünü kullanıyorum.
Yamete Kudasai dedi: Windows 10 Home Single Language yüklü bende o sorunların tamamını çözdü resmen. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Enterprise sürümünü kullanıyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Ekim 2020 #5 Virüs taraması yapın. LithLirion dedi: Windows 10 Enterprise sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows orijinal mi?
Virüs taraması yapın. LithLirion dedi: Windows 10 Enterprise sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows orijinal mi?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Ekim 2020 #6 LithLirion dedi: Windows 10 Enterprise sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En ağır sürümlerden biri, benimkine geçmenizi tavsiye ederim.
LithLirion dedi: Windows 10 Enterprise sürümünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En ağır sürümlerden biri, benimkine geçmenizi tavsiye ederim.
LithLirion Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Ek olarak, animasyonları ve saydamlığı kapatmak sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Denedim hepsini, olmuyor. Ellie Williams dedi: Virüs taraması yapın. Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. Tarama yapacağım. Ellie Williams dedi: Virüs taraması yapın. Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kapsamlı tarama yaptım, temiz. Son düzenleme: 30 Ekim 2020
Samotne Ciasteczka dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Ek olarak, animasyonları ve saydamlığı kapatmak sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Denedim hepsini, olmuyor. Ellie Williams dedi: Virüs taraması yapın. Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. Tarama yapacağım. Ellie Williams dedi: Virüs taraması yapın. Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kapsamlı tarama yaptım, temiz.