atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #1 Alt Tab basıyorum oyunda scoreboard açılmıyor ancak Win+Tab veya Alt+Tab çalışıyor yani tuş bozuk değil. Ama Tab basınca tek başına çalışmıyor bir şekilde kitlenmiş olabilir mi ne yapacağım?
Alt Tab basıyorum oyunda scoreboard açılmıyor ancak Win+Tab veya Alt+Tab çalışıyor yani tuş bozuk değil. Ama Tab basınca tek başına çalışmıyor bir şekilde kitlenmiş olabilir mi ne yapacağım?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Nisan 2022 #2 Oyunda skor tablosu TAB tuşuna atanmış mı kontrol edin. Ayrıca ögeler arasında geçiş yaptırıyor mu diye tarayıcıda, masaüstünde falan da deneyin.
Oyunda skor tablosu TAB tuşuna atanmış mı kontrol edin. Ayrıca ögeler arasında geçiş yaptırıyor mu diye tarayıcıda, masaüstünde falan da deneyin.
atomen_q Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 557 Çözümler 2 29 Nisan 2022 #3 Ellie Williams dedi: Oyunda skor tablosu TAB tuşuna atanmış mı kontrol edin. Ayrıca ögeler arasında geçiş yaptırıyor mu diye tarayıcıda, masaüstünde falan da deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor atomen_q dedi: Denedim olmuyor Genişletmek için tıkla... Oyundan çıktım düzeldi sorun çözüldü
Ellie Williams dedi: Oyunda skor tablosu TAB tuşuna atanmış mı kontrol edin. Ayrıca ögeler arasında geçiş yaptırıyor mu diye tarayıcıda, masaüstünde falan da deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor atomen_q dedi: Denedim olmuyor Genişletmek için tıkla... Oyundan çıktım düzeldi sorun çözüldü
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Nisan 2022 #4 PowerToys, Armoury Crate, SteelSeries GG vb. tuş ataması ve makro yapabileceğin bir program mevcut mu bilgisayarınızda?
PowerToys, Armoury Crate, SteelSeries GG vb. tuş ataması ve makro yapabileceğin bir program mevcut mu bilgisayarınızda?
K kerem1123 Decapat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #5 aaaaa Arkadaşlar bende alt normalde sıkıntısız çalışıyor ama Tab takılıyor help pls.