Arkadşalar merhaba, ben bilgisayarı açınca Alt + Tab yaptığım zaman Main Windows diye bir şey var. Bilgisayarı aldığımdan beri böyle bir şey yoktu. Virüs olabilir mi?
Zararlı bir yazılım bulaşmış olabilir. Görev yöneticisinde görebiliyor musunuz? Görebiliyorsanız ürezinde sağ tuş yapıp dosya konumunu acın. Temp v.b bir yerde ise antivirus ile tarama yapmanızda fayda var.
Zararlı bir yazılım bulaşmış olabilir. Görev yöneticisinde görebiliyor musunuz? Görebiliyorsanız ürezinde sağ tuş yapıp dosya konumunu acın. Temp vb bir yerde ise antivirus ile tarama yapmanızda fayda var.
Merhaba , konuya dahil olmak durumunda kaldım, aynı sorunu yaşamaktayım bahsetmiş olduğunuz herşeyi uyguladım fakat düzelme olmadı , yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok mutluluk duyarım.