T thedealer Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 66 Pazar 20:05 #1 Alt Tab basınca hep bu ekran geliyor, resim de ekledim. Ayarlara baktım, kapatmayı bulamadım, nasıl kapatıyoruz bunu? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 20:14
Alt Tab basınca hep bu ekran geliyor, resim de ekledim. Ayarlara baktım, kapatmayı bulamadım, nasıl kapatıyoruz bunu?
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 Pazar 20:29 #2 Game Bar arayüzü bu sanırım, onun ayarlarından kapatmanız gerekiyor.
hutaobtw Zeptopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın Pazar 20:39 #3 Win + g basınca açılıp kapanıyor olması lazım. Ayarlara klavye kısayolları yazıp gamebar ile ilgili atamaları kapatın veya değiştirip kontrol edin.
Win + g basınca açılıp kapanıyor olması lazım. Ayarlara klavye kısayolları yazıp gamebar ile ilgili atamaları kapatın veya değiştirip kontrol edin.
T thedealer Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 66 Pazar 22:46 #4 Ayarlarda kapatmayı bulamadım zaten hocam sorun bu Komple silemiyor muyuz bunu Çözdüm arkadaşlar ileride yaşayan olursa windows storeda copilot silen program indirip sildim direk.
Ayarlarda kapatmayı bulamadım zaten hocam sorun bu Komple silemiyor muyuz bunu Çözdüm arkadaşlar ileride yaşayan olursa windows storeda copilot silen program indirip sildim direk.