Alt +Tab yapınca ekran donuyor

CharLy

Centipat
Daha fazla  
Herhangi bir uygulamada alt + Tab atarken ilk denemede ekran donuyor, daha sonra tekrar deneyince istediğim uygulamaya geçiyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Herhangi bir uygulamada alt + Tab atarken ilk denemede ekran donuyor, daha sonra tekrar deneyince istediğim uygulamaya geçiyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Bilgisayrında Vanguard yüklüyse olur çözümüde yok Riot'un hatası.

Sebebi tam olarak nedir bilmiyorum. Birkaç tahminde bulunacağım bilgisayarını yüksek Performans'ta kullandığından veya oyun modu açık olduğunda dolayı olabilir.

Bilgisayrında Vanguard yüklüyse olur çözümüde yok Riot'un hatası.
Valorant oynamıyorum.
İşlemci kaynaklı olabilir. Bugüne kadar kullandığım eski veya düşük işlemciye sahip cihazlarda hep alt tab yaparken anlık takılmalar donmalar, beni kanser etmiştir.
İntel i7 13650Hx kullanıyorum. 4060 ekran kartı 64gb ram Asus Rog Laptop kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…