Monitör 60 Hz. Görüntü bağdaştırıcılarında yenileme hızı da 60 Hz. ise geçiş yaptığınız uygulama, oyun vs. ayarları ile alakalı da olabilir. Bu klasör sekmelerinde geçiş yaparken de oluyor mu? Yoksa sadece bir şeye özel mi? (Oyuna özelse "çerçevesiz ekran" ayarını deneyin) Bir de "odaklanma yardımı" bölümünü kontrol eder misiniz? (Kapalı olacak) Baktınız hiçbiri olmadı ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.Ekran kartım güncel, monitörüm ise 60Hz laptopdur.
Windows araçları arasında değişim yaparken de bu oluyor. Ekran kartı sürücüsünü de kaldırıp tekrar kurdum ancak hiç bir şekilde çözüm bulamadım.Monitör 60 Hz. Görüntü bağdaştırıcılarında yenileme hızı da 60 Hz. ise geçiş yaptığınız uygulama, oyun vs. ayarları ile alakalı da olabilir. Bu klasör sekmelerinde geçiş yaparken de oluyor mu? Yoksa sadece bir şeye özel mi? (Oyuna özelse "çerçevesiz ekran" ayarını deneyin) Bir de "odaklanma yardımı" bölümünü kontrol eder misiniz? (Kapalı olacak) Baktınız hiçbiri olmadı ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
Eki Görüntüle 1210845
AMD'mi?Windows araçları arasında değişim yaparken de bu oluyor. Ekran kartı sürücüsünü de kaldırıp tekrar kurdum ancak hiç bir şekilde çözüm bulamadım.
Evet dostumAMD'mi?
Benim de AMD ve aynı sorun var. Demek ki AMD ile alakalı son sürücü güncellemeleriyle alakalı da olabilir veya AMD'nin değişik ayarlarıyla beraber aktif olan bir sorun olabilir.Evet dostum
Benim de AMD ve aynı sorun var. Demek ki AMD ile alakalı son sürücü güncellemeleriyle alakalı da olabilir veya AMD'nin değişik ayarlarıyla beraber aktif olan bir sorun olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.