Alt Tab yapınca masaüstü donuyor

Nemİx

Decapat
Daha fazla  
Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor.
Nasıl düzelteceğim?

Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor.
Nasıl düzelteceğim?
Arkada bir uygulama açık değilse alt tab atamazsın ki.(Buna benzer bir durum ETS 2'de de var.)

Nasıl düzelteceğim?
Win+D tuşuna basarak masaüstünü göstererek işlem yapmayı dene, Alt+tab sekmeler arası geçiş için kullanılır.

Arkada bir uygulama açık değilse alt tab atamazsın ki.(Buna benzer bir durum ETS 2'de de var.)
Arkada 3 tane şey açık ama hiçbirşeye tıklayamıyorum alt tab attıgımda mesela google açıldı google'da hiç birşeye tıklayamıyorum sorun bu.

Oyununuzu pencere modunda oynamayı denediniz mi? Biraz oyun zevkinizi kaçırabilir fakat geçici bir çözüm olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…