Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor. Nasıl düzelteceğim?
Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor. Nasıl düzelteceğim?
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Nemİx dedi: Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Arkada bir uygulama açık değilse alt tab atamazsın ki.(Buna benzer bir durum ETS 2'de de var.)
Nemİx dedi: Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Arkada bir uygulama açık değilse alt tab atamazsın ki.(Buna benzer bir durum ETS 2'de de var.)
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 11 Mart 2022 #3 Nemİx dedi: Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Win+D tuşuna basarak masaüstünü göstererek işlem yapmayı dene, Alt+tab sekmeler arası geçiş için kullanılır.
Nemİx dedi: Minecraft oynuyorum Alt Tab yapınca hiçbir şeye tıklayamıyorum ancak CTRL+alt+delete kombinasyonunu yapmam lazım öyle düzeliyor. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Win+D tuşuna basarak masaüstünü göstererek işlem yapmayı dene, Alt+tab sekmeler arası geçiş için kullanılır.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #4 iefeyasar dedi: Arkada bir uygulama açık değilse alt tab atamazsın ki.(Buna benzer bir durum ETS 2'de de var.) Genişletmek için tıkla... Arkada 3 tane şey açık ama hiçbirşeye tıklayamıyorum alt tab attıgımda mesela google açıldı google'da hiç birşeye tıklayamıyorum sorun bu.
iefeyasar dedi: Arkada bir uygulama açık değilse alt tab atamazsın ki.(Buna benzer bir durum ETS 2'de de var.) Genişletmek için tıkla... Arkada 3 tane şey açık ama hiçbirşeye tıklayamıyorum alt tab attıgımda mesela google açıldı google'da hiç birşeye tıklayamıyorum sorun bu.
iefeyasar Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 Nemİx dedi: Arkada 3 tane şey açık ama hiçbirşeye tıklayamıyorum alt tab attıgımda mesela google açıldı google'da hiç birşeye tıklayamıyorum sorun bu. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi?
Nemİx dedi: Arkada 3 tane şey açık ama hiçbirşeye tıklayamıyorum alt tab attıgımda mesela google açıldı google'da hiç birşeye tıklayamıyorum sorun bu. Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi?
D devdeveloper Picopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 11 Mart 2022 #6 Oyununuzu pencere modunda oynamayı denediniz mi? Biraz oyun zevkinizi kaçırabilir fakat geçici bir çözüm olabilir.
Oyununuzu pencere modunda oynamayı denediniz mi? Biraz oyun zevkinizi kaçırabilir fakat geçici bir çözüm olabilir.