Çözüldü Alt+Tab yapınca pencereler küçülüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tayce

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün oyun oynarken altta video izliyordum ve Alt+Tab atmak için klavyeye dokunduğum zaman yanlışlıkla bir tuşa daha elim çarptı sanırım. O an ne oldu tam olarak bilmiyorum. Daha sonrasında oyun ekranı küçülerek masaüstüne geldi ve sonrasında attığım Alt+Tab'larda pencereler küçülmeye başladı. Chrome, Spotify hepsinde bu olmaya başladı. Oyuna geçince sorun yok tam ekran oluyor ama oyundan Alt+Tab atınca dediğim şeyler yaşanıyor. Bugünden öncesinde böyle bir sorun yoktu. Bu sorunun çözümünü bilen birisi var mı?

Çözüm
Fotoğraf, video vb. herhangi birini atabilir misiniz? Benim de başıma böyle bir şey gelmişti sanırsam.
Merhaba. Yanıtın için teşekkür ederim öncelikle. Nasıl olmuş bilmiyorum ama tuşlara tıklayınca oyunun görüntü ayarı bozulmuş. Tam ekran ama çözünürlük düşmüş, sonradan fark ettim. Onu düzeltince sorun şu anlık çözüldü sanırım, pencereler falan düzgün.
Fotoğraf, video vb. herhangi birini atabilir misiniz? Benim de başıma böyle bir şey gelmişti sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yanıtın için teşekkür ederim öncelikle. Nasıl olmuş bilmiyorum ama tuşlara tıklayınca oyunun görüntü ayarı bozulmuş. Tam ekran ama çözünürlük düşmüş, sonradan fark ettim. Onu düzeltince sorun şu anlık çözüldü sanırım, pencereler falan düzgün.

Çözüm
Bendede aynısı olmuştu fullhd monitörde valorantta 4k gözüküyordu, alt tab/win bastığımda görev çubuğu, masaüstü vb. büyüyüp küçülüyordu.

Bendede aynısı olmuştu fullhd monitörde valorantta 4k gözüküyordu, alt tab/win bastığımda görev çubuğu, masaüstü vb. büyüyüp küçülüyordu.
Benim yaşadığım sorun o kadar değildi sadece oencerelerdeydi ve çözümü bu şekilde buldum. Sizinkini hiç bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı