Çözüldü Alt+Tab yapınca ses gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Bu uzun süredir oluyor. Yeni bilgisayarımda olmaya başladı. Her hangi bir ses veya video açıksa Alt+Tab yaparsam (oyun=tarayıcı, tarayıcı=oyun) arası ses gidiyor. İki taraftan da ses gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü şu: Ses Denetim Masası'na giriyorsunuz, kayıttan yürütme aygıtlarına tıklıyorsunuz, arkaplana sağ tıklayıp "devre dışı olan aygıtları göster" ile "bağlı olmayan aygıtları göster" tikini açıyorsunuz, orada monitör işareti olan her şeyi devre dışı bırakıyorsun sorunun çözülüyor
Aynı sıkıntı bende de var. Hatta tam ekrandan çıkınca da gidiyor. Sorunun çözümünü bulamadım araştırıyorum.

Çözümü şu: Ses Denetim Masası'na giriyorsunuz, kayıttan yürütme aygıtlarına tıklıyorsunuz, arkaplana sağ tıklayıp "devre dışı olan aygıtları göster" ile "bağlı olmayan aygıtları göster" tikini açıyorsunuz, orada monitör işareti olan her şeyi devre dışı bırakıyorsun sorunun çözülüyor

Çözüm
fivemde alt tab yapınca dc felan bakmak için oyunun sesi gelmiyor normalde geliyordu boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…