Bilasat Zeptopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Sürücülerim güncel. Ekran güç kablosu ve DisplayPort kablosunu kontrol ettim onlarda da bir sorun yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Sürücülerim güncel. Ekran güç kablosu ve DisplayPort kablosunu kontrol ettim onlarda da bir sorun yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Fotosentez Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 Birkaç saniye sonra gidiyor mu?
Bilasat Zeptopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 Aynen öyle. Oyun fullscreen modunda olduğu için geçiş yaparken kısa süreli siyah ekran çıkıyor. O siyah ekrandayken yeşil çizgiler de beraberinde beliriyor. Sonrasında oyunun ekrana gelmesiyle çizgiler de yok oluyor.
Aynen öyle. Oyun fullscreen modunda olduğu için geçiş yaparken kısa süreli siyah ekran çıkıyor. O siyah ekrandayken yeşil çizgiler de beraberinde beliriyor. Sonrasında oyunun ekrana gelmesiyle çizgiler de yok oluyor.
Fotosentez Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 Kablo veya veya monitör kaynaklı olabilir. Bende de beyaz çizgiler çıkıyor. Televiyona bağlayıp deneyin.
Kablo veya veya monitör kaynaklı olabilir. Bende de beyaz çizgiler çıkıyor. Televiyona bağlayıp deneyin.
Bilasat Zeptopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 Fotosentez dedi: Kablo veya veya monitör kaynaklı olabilir. Bende de beyaz çizgiler çıkıyor. Televiyona bağlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitör ile deneme yaptım. Sorun devam ediyor
Fotosentez dedi: Kablo veya veya monitör kaynaklı olabilir. Bende de beyaz çizgiler çıkıyor. Televiyona bağlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitör ile deneme yaptım. Sorun devam ediyor