Alt+Tab yaptıktan sonra ekran dalgalanıyor

BlueShift

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, yeni aldığım dizüstünde tam ekran film izlerken Alt+Tab yaparak program geçişi yapmak isterken ilk defa karşılaştım bu sorunla, bir kerelik sanıp umursamadım ancak bu olay tekrar sürekli tekrar etmeye baslayınca aklıma takıldı yardımlarınızı bekliyorum. (Sürücüler güncel, BIOS hariç(önemini bilmiyorum belirtmek amacıyla yazdım)) (Seslerin bilgisayarla ilgisi yoktur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayar zaten freedos olarak geldi. İçine Microsoft' un sitesinden indirdiğim Windows 10 Pro' yu kurdum ve orjinal olan anahtarımı aktifleştirdim. Zaten 4. günde böyle bir şeyle karşılaştım, doğru düzgün program bile yüklü değildi.
Bir de tekrar format atıp dene istersen belki kurarken bir hata olmuştur gözüme daha çok yazılımsal geldi fark ettiysen dalgalanma sadece fare imlecinin altında oluyor

Bir de tekrar format atıp dene istersen belki kurarken bir hata olmuştur gözüme daha çok yazılımsal geldi fark ettiysen dalgalanma sadece fare imlecinin altında oluyor
Emin misin ekran kartı ya da panelle ilgili olamaz mı? 🙄 Birkaç tanıdığım da ekran kartına bağladı çünkü emin olmak için buraya danışmak istedim.

Emin misin ekran kartı ya da panelle ilgili olamaz mı? 🙄 Birkaç tanıdığım da ekran kartına bağladı çünkü emin olmak için buraya danışmak istedim.
Panelle ilgili olsaydı ya geçişte kapkara olurdu ya da belli bir bölgede olurdu ekran kartını bilmiyorum onun sürücüsünüde güncelle istersen dediğim gibi dalgalanma imleci takip ettiği için yazılımsal bir sorun bence tekrar bir format atıp sürücüyü güncellemeyi deniyebilirsin

Panelle ilgili olsaydı ya geçişte kapkara olurdu ya da belli bir bölgede olurdu ekran kartını bilmiyorum onun sürücüsünüde güncelle istersen dediğim gibi dalgalanma imleci takip ettiği için yazılımsal bir sorun bence tekrar bir format atıp sürücüyü güncellemeyi deniyebilirsin
Teşekkürler. Ancak iade edeceğim gibi duruyor 4 günlük bir bilgisayarda böyle bir hata mantıklı olmasa bile duygusal düşündürmeye yetiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı