ALT+TAB Yerini Windows+TAB Tuşlarına Bıraktı

Windows 7.. Bu alanda en iyisiydi
Hayır, Windows 10 'da bir oyunda veya herhangi bir ekranda donup kalırsanız, görev yöneticisine dahi erişemiyorsanız Windows + TAB tuşlarıyla sol üstten yeni bir masaüstü oluşturduğunuzda oyun ekranından tamamen kopmuş oluyorsunuz.

Daha dün Wolfenstein The Ner Order oynarken Win + TAB ile masaüstüne gelemedim. Bu oyuna özel bir şey olabilir bu. Win veya Alt+TAB da işe yaramıyordu.

Daha dün Wolfenstein The Ner Order oynarken Win + TAB ile masaüstüne gelemedim. Bu oyuna özel bir şey olabilir bu. Win veya Alt+TAB da işe yaramıyordu.
Win + TAB yaptıktan sonra yeni masaüstü oluşturacaksınız. Eğer Win + TAB kombinasyonu tamamen etkisiz tepkisiz kalıyorsa o bambaşka bir boyut

Win + TAB yaptıktan sonra yeni masaüstü oluşturacaksınız. Eğer Win + TAB kombinasyonu tamamen etkisiz tepkisiz kalıyorsa o bambaşka bir boyut
Tamamen tepkisiz kalıyor. Diğer oyunlarda mesela Alt + TAB veya Win ile tepki veriyor ama bu oyunu çözemedim. Bu oyunda Klavye fonksiyonları da oyun ekranında gözükmüyor. Mesela ses açma kapama tuşuna bastığımda açılıp azalıyor ama fonksiyon görünmüyor.

Bu tavsiye işinize yarayabilir belki. Ctrl + Alt + Del kombinasyonu ile görev yöneticisini açtığınızda direkt karşınıza çıkabilir.
Bu arada görev yöneticisini sağ alt köşeden seçeneklerde her zaman üstte olarak ayarlarsanız her türlü erişebilirsiniz donanım ve sürücü hatası hariç.
Eki Görüntüle 483617

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…