Alt Tab'da bilinmeyen bir uygulama gözüküyor

LokumluBisküvi

Hectopat

Bilgisayarımı dün gece Windows 11 23H2 sürümünden 24H2'ye güncelledim güncellemeden sonra PC'yi her açtığımda Alt Tab kısmında bilinmeyen bir uygulama görüyorum. Ne kadar kapatmayı denesem de kapanmıyor ve görev yöneticisinde de görünmüyor.

Başlangıç uygulamalarının oradan ekran görüntüsü gönderir misin Görev Yöneticisi'nden?

Crack oyun bedava hile tarzı şeyler indirdiysen RAT veya miner olabilir ama indirmediyseniz sistemsel hatadır formatlayın.

Başlangıç uygulamalarının oradan ekran görüntüsü gönderir misin Görev Yöneticisi'nden?

Crack oyun bedava hile tarzı şeyler indirdiysen RAT veya miner olabilir ama indirmediyseniz sistemsel hatadır formatlayın.

Bundan şüphelenip Kaspersky ve Malwarebytes ile birkaç kere tarattım ama tertemiz çıktı.

Şu ikisini devre dışı bırak, yeniden başlat. Sorun düzelmezse bir daha bakalım. Seste sorun olursa ilkini geri açarsın.

CMD'nin tam başlığı nedir? c:\windows.. diye devam eden şey. ayrıca Görev Yöneticisin'de işlemler kısmında bilmediğiniz bir program çalışıyor mu?

Şu ikisini devre dışı bırak, yeniden başlat. Sorun düzelmezse bir daha bakalım. Seste sorun olursa ilkini geri açarsın.

Eki Görüntüle 2359275

İkisini de kapattım durum hala aynı.

CMD'nin tam başlığı nedir? C:\windows. Diye devam eden şey. Ayrıca Görev Yöneticisin'de işlemler kısmında bilmediğiniz bir program çalışıyor mu?

Alt Tab menüsüne baktığımda bu sefer üstünde PowerShell ikonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…