W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Alt tuşu ile uygulama nasıl gizleniyordu? Yani alt ve 0000 tuşlarına basılınca gibi hatırlıyordum ama unuttum. Bilen varsa söyleyebilir bilir mi? Yani .exe .txt gibib dosyalrı gorunmez yapma.
Alt tuşu ile uygulama nasıl gizleniyordu? Yani alt ve 0000 tuşlarına basılınca gibi hatırlıyordum ama unuttum. Bilen varsa söyleyebilir bilir mi? Yani .exe .txt gibib dosyalrı gorunmez yapma.
Çözüm DeathFire 19 Nisan 2021 Alt+0160'ı mı arıyorsunuz? Simgelerden de boş simgeyi seçerek sözde gizli klasör yapabilirsiniz.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.878 Çözümler 70 Yer İstanbul 19 Nisan 2021 #2 Win + Aşağı Ok ile gizleyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 Olmuyor. Artı 0 Eksi
AhandaBurada Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 103 Yer C:/Windows/System32/Temp Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'er 19 Nisan 2021 #4 Win+aşağı ok tuşu iki kere yaparsan gizlenir.(Sadece simge durumuna küçülür.) Win+yukarı ok tuşu iki kere yaparsan geri açılır. Artı 0 Eksi
Win+aşağı ok tuşu iki kere yaparsan gizlenir.(Sadece simge durumuna küçülür.) Win+yukarı ok tuşu iki kere yaparsan geri açılır.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 19 Nisan 2021 #5 walg_tr dedi: Alt tuşu ile uygulama nasıl gizleniyordu? Yani Alt ve 0000 tuşlarına basılınca gibi hatırlıyordum ama unuttum. Bilen varsa söyleyebilir bilir mi? Genişletmek için tıkla... The User 0 dedi: Win + Aşağı Ok ile gizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ikisi de oldu. Mouse ile tıklayamıyor musun? Tam ekranda mı? Artı 0 Eksi
walg_tr dedi: Alt tuşu ile uygulama nasıl gizleniyordu? Yani Alt ve 0000 tuşlarına basılınca gibi hatırlıyordum ama unuttum. Bilen varsa söyleyebilir bilir mi? Genişletmek için tıkla... The User 0 dedi: Win + Aşağı Ok ile gizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ikisi de oldu. Mouse ile tıklayamıyor musun? Tam ekranda mı?
KS KS W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #6 AhandaBurada dedi: Win+aşağı ok iki kere yaparsan olur. Genişletmek için tıkla... Hayır o degil yani .exe .txt gibi dosyaları gizleme uygulama assagi alma degil. Artı 0 Eksi
AhandaBurada dedi: Win+aşağı ok iki kere yaparsan olur. Genişletmek için tıkla... Hayır o degil yani .exe .txt gibi dosyaları gizleme uygulama assagi alma degil.
tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 walg_tr dedi: Alt tuşu ile uygulama nasıl gizleniyordu? Yani Alt ve 0000 tuşlarına basılınca gibi hatırlıyordum ama unuttum. Bilen varsa söyleyebilir bilir mi? Genişletmek için tıkla... Alt+Esc ile açık olan başka bir uygulamaya geçebilirsiniz fakat sanırım istediğiniz bu değil. Artı 0 Eksi
walg_tr dedi: Alt tuşu ile uygulama nasıl gizleniyordu? Yani Alt ve 0000 tuşlarına basılınca gibi hatırlıyordum ama unuttum. Bilen varsa söyleyebilir bilir mi? Genişletmek için tıkla... Alt+Esc ile açık olan başka bir uygulamaya geçebilirsiniz fakat sanırım istediğiniz bu değil.
AhandaBurada Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 103 Yer C:/Windows/System32/Temp Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'er 19 Nisan 2021 #8 walg_tr dedi: Hayır o degil yani .exe .txt gibi dosyaları gizleme uygulama assagi alma degil. Genişletmek için tıkla... Açık konuşabilir misin? Konuyu tam anlayamadım. Artı 0 Eksi
walg_tr dedi: Hayır o degil yani .exe .txt gibi dosyaları gizleme uygulama assagi alma degil. Genişletmek için tıkla... Açık konuşabilir misin? Konuyu tam anlayamadım.
KS KS W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 tndf dedi: Alt+Esc ile açık olan başka bir uygulamaya geçebilirsiniz fakat sanırım istediğiniz bu değil. Genişletmek için tıkla... soruya bak bi editledim Artı 0 Eksi
tndf dedi: Alt+Esc ile açık olan başka bir uygulamaya geçebilirsiniz fakat sanırım istediğiniz bu değil. Genişletmek için tıkla... soruya bak bi editledim
Yolster Decapat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 19 Nisan 2021 #10 Alt + Tab'dan mı bahsediyorsun acaba. Artı 0 Eksi