Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Klavyede alt tuşum tuşu takılıyken çalışmıyor fakat tuşu çıkarıp switchine bastığımda çalışıyor. Klavyeyi de temizledim hala düzelmedi.
Klavyede alt tuşum tuşu takılıyken çalışmıyor fakat tuşu çıkarıp switchine bastığımda çalışıyor. Klavyeyi de temizledim hala düzelmedi.
Plushtrap Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 Popstexe12 dedi: Klavyede alt tuşum tuşu takılıyken çalışmıyor fakat tuşu çıkarıp switchine bastığımda çalışıyor. Klavyeyi de temizledim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Tuş mekanizmasındaki plastik bir kısım switch'e tam basmanızı engelliyor olabilir.
Popstexe12 dedi: Klavyede alt tuşum tuşu takılıyken çalışmıyor fakat tuşu çıkarıp switchine bastığımda çalışıyor. Klavyeyi de temizledim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Tuş mekanizmasındaki plastik bir kısım switch'e tam basmanızı engelliyor olabilir.
Popstexe12 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 Plushtrap dedi: Tuş mekanizmasındaki plastik bir kısım switch'e tam basmanızı engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Alt tuşu ile alt gr yani sağdaki alt tuşunun yerini değiştim şu anlık çalışıyor teşekkürler fikir için bir problem yaşarsam yazarım Düzelmedi yine tuşu çıkardım artık switchte doğru düzgün basmıyor Son düzenleme: 15 Ağustos 2025
Plushtrap dedi: Tuş mekanizmasındaki plastik bir kısım switch'e tam basmanızı engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Alt tuşu ile alt gr yani sağdaki alt tuşunun yerini değiştim şu anlık çalışıyor teşekkürler fikir için bir problem yaşarsam yazarım Düzelmedi yine tuşu çıkardım artık switchte doğru düzgün basmıyor