ALP2004 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 11 Mart 2022 #1 Uygulamayı indirirken böyle bir hata alıyorum. İnternette çözüm aradım ama bulamadım. Ayrıca dosya konumu böyle: Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Uygulamayı indirirken böyle bir hata alıyorum. İnternette çözüm aradım ama bulamadım. Ayrıca dosya konumu böyle:
Çözüm S Silinen üye 311895 11 Mart 2022 Bu vidoeyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumda hata yapıyor olmalısınız.
Bu vidoeyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumda hata yapıyor olmalısınız.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 11 Mart 2022 #2 Visual Studio 2015 kurulu mu? Belirttiğiniz DLL kurulu olmayınca oluşan bir hata, kurulu ise tekrar kaldırıp Visual Studio 2015'i kurmayı deneyin. Alt: V Launcher'ı nereden indirdiniz? Kendi orijinal sitesi ve en son versiyonlu hali mi? Artı 0 Eksi
Visual Studio 2015 kurulu mu? Belirttiğiniz DLL kurulu olmayınca oluşan bir hata, kurulu ise tekrar kaldırıp Visual Studio 2015'i kurmayı deneyin. Alt: V Launcher'ı nereden indirdiniz? Kendi orijinal sitesi ve en son versiyonlu hali mi?
KS KS ALP2004 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 11 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Visual Studio 2015 kurulu mu? Belirttiğiniz DLL kurulu olmayınca oluşan bir hata, kurulu ise tekrar kaldırıp Visual Studio 2015'i kurmayı deneyin. Alt: V Launcher'ı nereden indirdiniz? Kendi orijinal sitesi ve en son versiyonlu hali mi? Genişletmek için tıkla... Visual studio kurulu, launcheri da kendi sitesinden indirdim bugün. Ama neden olmadı anlamadım bir paket falan var mı visual studio için? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Visual Studio 2015 kurulu mu? Belirttiğiniz DLL kurulu olmayınca oluşan bir hata, kurulu ise tekrar kaldırıp Visual Studio 2015'i kurmayı deneyin. Alt: V Launcher'ı nereden indirdiniz? Kendi orijinal sitesi ve en son versiyonlu hali mi? Genişletmek için tıkla... Visual studio kurulu, launcheri da kendi sitesinden indirdim bugün. Ama neden olmadı anlamadım bir paket falan var mı visual studio için?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 11 Mart 2022 #4 Bu vidoeyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumda hata yapıyor olmalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu vidoeyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumda hata yapıyor olmalısınız.
KS KS ALP2004 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 11 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Bu vidoeyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumda hata yapıyor olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu vidoeyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumda hata yapıyor olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkür ederim.