Alt yapı bulunmayan bölgeye internet önerisi

Hiraeth

Megapat
Makaleler
4
Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRETMEN
Arkadaşlar merhaba bulunmuş olduğum bölgede internet altyapısı bulunmuyor, 150 200 TL telefon faturası ödemekten yoruldum.
Superbox araştırdım 10 Mbps sınırsız internet 175 lira gibi fahiş bir fiyat çıkartıyor, bunu dışında başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitterdan yusuf kıraça twit atmanızı öneririm. Altyapıyı kısa bir sürede getiriyorlar.
Hemen attım dostum inşallah ilgilenir.
GB cinsinden aylık ne kadar internet kullanıyorsunuz?
Telefonumda 30 GB internet YOUTUBE,SPOTİFY,SOSYAL MEDYA(İNSTAGRAM,TWİTTER,vs.) sınırsız paketim var yinede yetmiyor bir oyun indirirken, 2 bölüm Netflix dizi izlerken 50 defa düşünüyorum ayı çıkarabilecek miyim diye.
Şimdi birde GeForce NOW kullanıyorum o hepten sömürüyor interneti, kotalı paketler ile işin içerisinden çıkamıyorum.

Ne yazdınız hocam merak ettim de.

Apartman olarak aylardır alt yapı bekliyoruz, kimse ilgilenmiyor. Sayısız dilekçe yazıldı, imza toplandı dedim; irtibat numarası adres istedi. Bakalım ne yapacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmeleri yazın lütfen.
Mutlaka yazarım.
Durum güncellemesi: Twitter üzerinden Yusuf Kıraç'a attığım DM sonrasında bu sabah Türk Telekom genel müdürlüğünden bir telefon aldım adres bilgileri teyit edildi teknik ekip yollanacağı söylendi 1 2 hafta içerisinde geri dönüş yapacaklarını belirttiler yeni bir şey olursa tekrar paylaşırım.
Durum güncellemesi: TÜRK TELEKOM müdürlüğünden bu gün tekrar arandım problemin çözüldüğü ve bu akşam bir çalışanın gelip bütün apartmandan başvuru alacağını belirtti.
Twitterdan yusuf kıraça twit atmanızı öneririm. Altyapıyı kısa bir sürede getiriyorlar.
Son durum güncellemesi: Bu gün gelip internet bağlantımızı sağladılar şuan VDSL ama hiç yoktan iyidir yardımcı olan arkadaşa sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı