FTTH Altyapı mı çekti peki?Hayır 3 katlı apartman.
FTTH Altyapı mı çekti peki?Hayır 3 katlı apartman.
Bizimki apartman dostum FTTH çekildi.FTTH Altyapı mı çekti peki?
Santrale uzaklığınız kaç metre ve kaç mbps kadar desteklendiği söylendi?Bizimki apartman dostum FTTH çekildi.
Santrale uzaklığınız kaç metre ve kaç Mbps kadar desteklendiği söylendi?
Hocam peki apartman kaç kat sizin?Millenicom'dan baktığımda 100Mbps kadar alabildiğim yazıyordu. Santrali uzaklığı bilmiyorum ama hemen yanımızdaki binada altyapı vardı.
5 katlı ama şahsen kaç katı olduğuna bakmıyorlar diye düşünüyorum arkadaşımın 2 katlıydı getirdiler hemen.Hocam peki apartman kaç kat sizin?
Ben 3 katlı bir müstakil evde oturuyorum mahallede adsl altyapı var ve sadece bizim evde net kullanılıyor tt başvurduğumda yıl sonuna kadar gelecek dendi sonra tekrar mail attım yakın zamanda gelmez üzgünüz falan diyorlar. aradığım zaman gpon gelecek diyorlar çok karışık.5 katlı ama şahsen kaç katı olduğuna bakmıyorlar diye düşünüyorum arkadaşımın 2 katlıydı getirdiler hemen.
Bana da yıl sonunda altyapı gelcek dendi. Twit attıktan 1 hafta sonra getirdiler. Bide siz deneyin @krc_ysf bu adama twit atmayı olumlu sonuç alırsınız diye düşünüyorum.Ben 3 katlı bir müstakil evde oturuyorum mahallede adsl altyapı var ve sadece bizim evde net kullanılıyor tt başvurduğumda yıl sonuna kadar gelecek dendi sonra tekrar mail attım yakın zamanda gelmez üzgünüz falan diyorlar. aradığım zaman gpon gelecek diyorlar çok karışık.
Şehre uzak bir yerde yaşıyorum sizce gelir mi?
daha önce adsl mi vardı o adama attım ama şuan olmaz virüsten sonra dedi galiba beni başından savdı pek ümidim yok umarım yapar şuan adsl var ve çok kötü internet.Bana da yıl sonunda altyapı gelcek dendi. Twit attıktan 1 hafta sonra getirdiler. Bide siz deneyin @krc_ysf bu adama twit atmayı olumlu sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
ADSL yoktu önceden.daha önce adsl mi vardı o adama attım ama şuan olmaz virüsten sonra dedi galiba beni başından savdı pek ümidim yok umarım yapar şuan adsl var ve çok kötü internet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.