Altay Bayındır vs Uğurcan Çakır

Kanka futbol takip etmedigin o kadar belli ki, altay gecen Mac oynadi daha. Ayrica benim fikrim bir kaleci olarak fenerbahce, besiktas maclarinda (buyuk maclarda)ugurcan>altay ama genel olarak sezona bakacak olursak altay>ugurcan.

Altay daha çok konuşuluyor son zamanlarda. Bence de Altay daha iyi ama bu Uğurcan kötü demek değil.

Altay bu sene tek basina Fenerbahce'yi tasiyan adamdir. Kim ne derse desin. Hatta sezonun kalecisi Altay'dir (Muslera ilk yariyi sakat gecirdi, geldiginde de eski Muslera yoktu)

Bence altay diyen ya fenerlidir ya da uğurcani falan sevmiyordur.

Bence altay diyen ya fenerlidir ya da uğurcani falan sevmiyordur.

Hocam gecen sezon ugurcan daha iyiydi ama bu sene gozle gorulur bir fark var. Ben de soyle diyeyim o zaman, ugurcan diyen ya objektif degildir ya da fenerbahce dusmanidir.

İkisinin de birbirine göre + ve - yönleri var. Uğurcan daha büyük olduğu için daha tecrübeli ve Altay'dan biraz daha iyi bu sebepten dolayı. Altay bu sene çok gelişme kaydetti. İkisi de çok iyi kaleciler. Milli takıma da uzun yıllar hizmet edeceklerini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…