D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, bir sunucuya gireceğim fakat, https://altdentifier.com/ bu siteye atıyor. Güvenlik amacıylaymış, bu olabilir mi? Güvenilir midir?
Arkadaşlar, bir sunucuya gireceğim fakat, https://altdentifier.com/ bu siteye atıyor. Güvenlik amacıylaymış, bu olabilir mi? Güvenilir midir?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #2 demircimehmet21 dedi: Arkadaşlar, bir sunucuya gireceğim fakat, https://altdentifier.com/ bu siteye atıyor. Güvenlik amacıylaymış, bu olabilir mi? Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Discord sunucusunu girmeye çalışıyorsunuz sanırım eğer öyleyse rahat olun bir şey olmaz güvenilir.
demircimehmet21 dedi: Arkadaşlar, bir sunucuya gireceğim fakat, https://altdentifier.com/ bu siteye atıyor. Güvenlik amacıylaymış, bu olabilir mi? Güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Discord sunucusunu girmeye çalışıyorsunuz sanırım eğer öyleyse rahat olun bir şey olmaz güvenilir.
D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #3 Ciritica dedi: Discord sunucusunu girmeye çalışıyorsunuz sanırım eğer öyleyse rahat olun bir şey olmaz güvenilir. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, discord sunucusuna gireceğim, fakat güvenlik amacıylaymış, yetki vermem gerekiyormuş?
Ciritica dedi: Discord sunucusunu girmeye çalışıyorsunuz sanırım eğer öyleyse rahat olun bir şey olmaz güvenilir. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, discord sunucusuna gireceğim, fakat güvenlik amacıylaymış, yetki vermem gerekiyormuş?
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #4 demircimehmet21 dedi: Aynen hocam, Discord sunucusuna gireceğim, fakat güvenlik amacıylaymış, yetki vermem gerekiyormuş? Genişletmek için tıkla... Çoğu Discord sunucusun botu var, o yüzden sizden izin istiyor. Rahatlıkla verebilirsiniz. Sorunuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin.
demircimehmet21 dedi: Aynen hocam, Discord sunucusuna gireceğim, fakat güvenlik amacıylaymış, yetki vermem gerekiyormuş? Genişletmek için tıkla... Çoğu Discord sunucusun botu var, o yüzden sizden izin istiyor. Rahatlıkla verebilirsiniz. Sorunuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin.
D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #5 Ciritica dedi: Çoğu Discord sunucusun botu var, o yüzden sizden izin istiyor. Rahatlıkla verebilirsiniz. Sorunuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamdır, teşekkür ediyorum fakat çözüldü diye işaretleyemiyorum.
Ciritica dedi: Çoğu Discord sunucusun botu var, o yüzden sizden izin istiyor. Rahatlıkla verebilirsiniz. Sorunuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam tamamdır, teşekkür ediyorum fakat çözüldü diye işaretleyemiyorum.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #6 demircimehmet21 dedi: Hocam tamamdır, teşekkür ediyorum fakat çözüldü diye işaretleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... mesajımın üstüne gelip sol taraftaki oka tıklayın.
demircimehmet21 dedi: Hocam tamamdır, teşekkür ediyorum fakat çözüldü diye işaretleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... mesajımın üstüne gelip sol taraftaki oka tıklayın.
D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #7 Ciritica dedi: mesajımın üstüne gelip sol taraftaki oka tıklayın. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hiç bir şekilde ok yok.
Ciritica dedi: mesajımın üstüne gelip sol taraftaki oka tıklayın. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hiç bir şekilde ok yok.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #8 demircimehmet21 dedi: Hocam maalesef hiç bir şekilde ok yok. Genişletmek için tıkla... peki canınız sağolsun.
demircimehmet21 dedi: Hocam maalesef hiç bir şekilde ok yok. Genişletmek için tıkla... peki canınız sağolsun.
D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #9 Ciritica dedi: peki canınız sağolsun. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için tekrar teşekkür ediyorum, özür diliyorum maalesef işaretleyemiyorum çünkü öyle bir buton/ok falan yok, esenlikler!
Ciritica dedi: peki canınız sağolsun. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için tekrar teşekkür ediyorum, özür diliyorum maalesef işaretleyemiyorum çünkü öyle bir buton/ok falan yok, esenlikler!
omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2022 #10 demircimehmet21 dedi: Yardımınız için tekrar teşekkür ediyorum, özür diliyorum maalesef işaretleyemiyorum çünkü öyle bir buton/ok falan yok, esenlikler! Genişletmek için tıkla... Hocam, rapor tuşuna basıp arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretleyin.
demircimehmet21 dedi: Yardımınız için tekrar teşekkür ediyorum, özür diliyorum maalesef işaretleyemiyorum çünkü öyle bir buton/ok falan yok, esenlikler! Genişletmek için tıkla... Hocam, rapor tuşuna basıp arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretleyin.