XenLucK Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri Merhaba bu linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum bu fiyata başka pek klavye bulamadım red Switch ve numpadsiz olması önemli Benin için Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri Merhaba bu linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum bu fiyata başka pek klavye bulamadım red Switch ve numpadsiz olması önemli Benin için
E emirspx Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 XenLucK dedi: Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri Merhaba bu linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum bu fiyata başka pek klavye bulamadım red Switch ve numpadsiz olması önemli Benin için. Genişletmek için tıkla... Aynısının beyazından var fakat yay sesi geliyor Rainbow değil bir sürü dezavantajı var fakat eğer bütceniz buysa gayet F/P bir ürün.
XenLucK dedi: Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri Merhaba bu linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum bu fiyata başka pek klavye bulamadım red Switch ve numpadsiz olması önemli Benin için. Genişletmek için tıkla... Aynısının beyazından var fakat yay sesi geliyor Rainbow değil bir sürü dezavantajı var fakat eğer bütceniz buysa gayet F/P bir ürün.
XenLucK Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #3 emirspx dedi: Aynısının beyazından var fakat yay sesi geliyor Rainbow değil bir sürü dezavantajı var fakat eğer bütceniz buysa gayet F/P bir ürün. Genişletmek için tıkla... bu ve gamepower overlord veya warlock compact arasında kalmıştım fakat gamepower önermiyorlar o yüzden bunu almayı düşünüyorum
emirspx dedi: Aynısının beyazından var fakat yay sesi geliyor Rainbow değil bir sürü dezavantajı var fakat eğer bütceniz buysa gayet F/P bir ürün. Genişletmek için tıkla... bu ve gamepower overlord veya warlock compact arasında kalmıştım fakat gamepower önermiyorlar o yüzden bunu almayı düşünüyorum
B ba2han20 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 149 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus prime b450m-k ll İşlemci: Amd ryzen 5 5600 Ekran kartı: Zotac RTX3080 Ram: 16x32 3600Mhz Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 XenLucK dedi: Bu ve Gamepower Overlord veya Warlock compact arasında kalmıştım fakat Gamepower önermiyorlar o yüzden bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldın mı acaba aldıysan memnun musun?
XenLucK dedi: Bu ve Gamepower Overlord veya Warlock compact arasında kalmıştım fakat Gamepower önermiyorlar o yüzden bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aldın mı acaba aldıysan memnun musun?