Altec Lansing klavye alınır mı?

Sonradan bir sorun yaşadın mı kanka? Sanırım ben de bu klavyeyi alacağım.

Sonradan bir sorun yaşadın mı kanka? Sanırım ben de bu klavyeyi alacağım.
yazdıklarım dışında başka bir sorun yok alabilirsin yalnız çok tozlu yerlerde tutma tozlanınca çok kötü duruyor.

Aynı klavyeyi zamanında Philips markasıyla sattılar, sonra Rampage'e geçti, şimdi aynı anda Altec de satmaya başlamış. Almayın arkadaşlar. Klavyeyi aylarca kullanıp pişman olmuş biri olarak almayın. Çin malı fason ürünlere marka basıp basıp satıyorlar. Birkaç ay sonrası çift basma/basmama sorunları yaşadığınızda anlıyorsunuz ne demek istediğimizi. Kaldı ki fiyatları da uygun değil. İkinci ele yönelmek bile bu klavyeleri almaktan daha mantıklı. Paranıza yazık.

Yazdıklarım dışında başka bir sorun yok alabilirsin yalnız çok tozlu yerlerde tutma tozlanınca çok kötü duruyor.

Teşekkür ederim cevapladığın için. Hocam aslında benim araştırdığım ve almak istediğim klavye şu:

Her ne kadar bu markaya güvenmesem de klavyeyi kullanan bir arkadaşım ve genel olarak uzun süre kullanan insanların iyi demesi üzerine bu modele takıldım. Hem beyaz hem puding hem de brown Switch olduğu için tam benim aradığım bir model. Bu yanıtı okuyanların arasında bilgisi olan veya kullanan varsa deneyimlerini aktarabilirse sevinirim bayramın sonuna kadar sürem var herhalde bayram indirimlerinde güzel bir klavye bulabilirim. Teşekkürler...

1.5 yıldır gunde 8 9 saat kullanıyorum hiçbir şeyi yok.

Hala kullanan var mı 850 TL fiyatı var o fiyat bandından çok bir seçenek yok alınır mı?

Hala kullanan var mı 850 TL fiyatı var o fiyat bandından çok bir seçenek yok alınır mı?

Tuzlu domates çorbası döküldü ana kartına 3 ay önce. Hâlâ sapasağlam. Tasarım malzeme kalitesi mükemmel tek sorun yay sesi. ALGK8614 bendeki.

Ben toplam 1.5 yıldır kullanıyorum işte sadece 1 kere servise gitti onda da yenisi geldi çünkü kardeşim klavyeye yumruk atıyordu hep arkadaşın dediği gibi yay sesinden başka bir sıkıntısı da yok ama ben yay sesini de seviyorum. Altec Lansing AlGK8404WG blue Switch benimki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…