SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 2 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. Masam küçük olduğu için Snug almayı düşünüyorum fakat Algk biraz da olsa daha sağlam. Siz hangisini önerirsiniz? Snug link: Altec Lansing Snug K14 Gri/beyaz Red Swıtch Rainbow Tkl Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol AlGK8614WG link: Altec Lansing Algk8614wg Beyaz/gri Red Swıtch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. Masam küçük olduğu için Snug almayı düşünüyorum fakat Algk biraz da olsa daha sağlam. Siz hangisini önerirsiniz? Snug link: Altec Lansing Snug K14 Gri/beyaz Red Swıtch Rainbow Tkl Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol AlGK8614WG link: Altec Lansing Algk8614wg Beyaz/gri Red Swıtch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 8614gr modelini kullanıyorum, aynısı gerçi sadece renk farklı. Almışken bilek destekli alın daha estetik durur. Zaten mıknatıslı tak çıkar bir model
8614gr modelini kullanıyorum, aynısı gerçi sadece renk farklı. Almışken bilek destekli alın daha estetik durur. Zaten mıknatıslı tak çıkar bir model
SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 2 Aralık 2023 #3 madsea25 dedi: 8614gr modelini kullanıyorum, aynısı gerçi sadece renk farklı. Almışken bilek destekli alın daha estetik durur. Zaten mıknatıslı tak çıkar bir model Genişletmek için tıkla... Hocam bilek desteği bile sığmıyor Redragon K617 önerirmisiniz?
madsea25 dedi: 8614gr modelini kullanıyorum, aynısı gerçi sadece renk farklı. Almışken bilek destekli alın daha estetik durur. Zaten mıknatıslı tak çıkar bir model Genişletmek için tıkla... Hocam bilek desteği bile sığmıyor Redragon K617 önerirmisiniz?
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 SakalsızMessi10 dedi: Hocam bilek desteği bile sığmıyor Redragon K617 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye konusunda çok bilgim yok sadece attığınız modeli kullandığım ve memnun olduğum için yorum yaptım. Masaya sığmıyorsa TKL ya da %60 almanızda fayda var. Arkadaşlar yardımcı olur size. @Error @Hyuuga Neji
SakalsızMessi10 dedi: Hocam bilek desteği bile sığmıyor Redragon K617 önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam klavye konusunda çok bilgim yok sadece attığınız modeli kullandığım ve memnun olduğum için yorum yaptım. Masaya sığmıyorsa TKL ya da %60 almanızda fayda var. Arkadaşlar yardımcı olur size. @Error @Hyuuga Neji