Oradaki kartlar illegal, çünkü çalıntı şeyler. Bu tür şeyler yapmayı kesin. Çalışsa bile hesabınız bir anda kapatılabilir ve adınıza dava açılabilir. Yaptığınız birinin kartını elinden çalıp para çekmeden farksız. Teknik olarak aynı şeyi yapmıyorsunuz ama sonuç aynı yere varıyor ve aynı cezayı çekersiniz.Altenen adlı sitede öylesine kartlar oluyor mu diye deniyordum, sonra ne bileyim, birden 3D Secure önüme çıktı. Bu sıkıntı yaratır mı? Korkuyorum.
TR kart ise geçmiş olsun, bir haftaya kadar evinize belge gelir.
Oradaki kartlar illegal, çünkü çalıntı şeyler. Bu tür şeyler yapmayı kesin. Çalışsa bile hesabınız bir anda kapatılabilir ve adınıza dava açılabilir. Yaptığınız birinin kartını elinden çalıp para çekmeden farksız. Teknik olarak aynı şeyi yapmıyorsunuz ama sonuç aynı yere varıyor ve aynı cezayı çekersiniz.
Bu Arada Türk Kartı değildi.
tr kartı değil
Dostum alamazsın demedim. İllegal dedim. İllegal. Bir de gidip nasıl para çekilceğini söylüyorsun. Ayıptır ya.TikTok'a yatırıp yayın açarak kendine atarsın ama yine de sıkıntı.
Dostum alamazsın demedim. İllegal dedim. İllegal. Bir de gidip nasıl para çekilceğini söylüyorsun. Ayıptır ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.