Altenen sitesinde rastgele kart kullanmak sorun yaratır mı?

Magiafh

Hectopat
Daha fazla  
Altenen adlı sitede öylesine kartlar oluyor mu diye deniyordum, sonra ne bileyim, birden 3D Secure önüme çıktı. Bu sıkıntı yaratır mı? Korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altenen adlı sitede öylesine kartlar oluyor mu diye deniyordum, sonra ne bileyim, birden 3D Secure önüme çıktı. Bu sıkıntı yaratır mı? Korkuyorum.
Oradaki kartlar illegal, çünkü çalıntı şeyler. Bu tür şeyler yapmayı kesin. Çalışsa bile hesabınız bir anda kapatılabilir ve adınıza dava açılabilir. Yaptığınız birinin kartını elinden çalıp para çekmeden farksız. Teknik olarak aynı şeyi yapmıyorsunuz ama sonuç aynı yere varıyor ve aynı cezayı çekersiniz.

Bu arada Türk kartı değildi.

TR kart ise geçmiş olsun, bir haftaya kadar evinize belge gelir.

TR kartı değil.

Oradaki kartlar illegal, çünkü çalıntı şeyler. Bu tür şeyler yapmayı kesin. Çalışsa bile hesabınız bir anda kapatılabilir ve adınıza dava açılabilir. Yaptığınız birinin kartını elinden çalıp para çekmeden farksız. Teknik olarak aynı şeyi yapmıyorsunuz ama sonuç aynı yere varıyor ve aynı cezayı çekersiniz.

Tiktok'a yatırıp yayın açarak kendine atarsın ama yine de sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı