M Meranus Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 GTA 5'e yama atmak için Open IV kurdum fakat GTA 5'te drop sorunu yaratmaya basladi. Uygulamayi şu alternatif linkten indirdim videoyu attiğim linke girin aciklama kisminda ki alternatif link. Virüslü müydü sizce? Virüs programi olan tarayabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023
GTA 5'e yama atmak için Open IV kurdum fakat GTA 5'te drop sorunu yaratmaya basladi. Uygulamayi şu alternatif linkten indirdim videoyu attiğim linke girin aciklama kisminda ki alternatif link. Virüslü müydü sizce? Virüs programi olan tarayabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Bu yama en düzgün yama tekrar Open IV üzerinden yamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
M Meranus Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 Anlamadınız alternatif linkten bu uygulamayı indirdim virüs müdür bilemiyorum. Taratsaniz olur mu