Fotoğrafya Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 50 Makaleler 1 23 Mart 2014 #1 Arkadaşlar Uefi üzerine (Efi diskine) kuracağım clover bootloader ve chamelon bootloader harici bi bootloader biliyormusunuz? Dip Not: Clover Bootloader'ı kurdum fakat hata alıyorum daha önce konu açmıştım ama cevap veren olmadı.Clover Bootloader Error Loading Mach Kernel (0x5) hatası | Technopat Sosyal Chamelon Bootloader'ı Uefi üzerine kurmaya çalıştım aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi. Tam olarak 5 sefer denedim ama bir sonuç alamadım Chimera veya Chameleon Bootloader'ı EFI Bölümüne Yükleme » Technopat Şimdiden teşekkürler. Bol Şans ve İyi Hackler... Son düzenleme: 23 Mart 2014
Arkadaşlar Uefi üzerine (Efi diskine) kuracağım clover bootloader ve chamelon bootloader harici bi bootloader biliyormusunuz? Dip Not: Clover Bootloader'ı kurdum fakat hata alıyorum daha önce konu açmıştım ama cevap veren olmadı.Clover Bootloader Error Loading Mach Kernel (0x5) hatası | Technopat Sosyal Chamelon Bootloader'ı Uefi üzerine kurmaya çalıştım aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi. Tam olarak 5 sefer denedim ama bir sonuç alamadım Chimera veya Chameleon Bootloader'ı EFI Bölümüne Yükleme » Technopat Şimdiden teşekkürler. Bol Şans ve İyi Hackler...