siento Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 391 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #11 Astar0 dedi: Çift taraflı bant olabilir hem oyun kalitenizi düşürmez Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant da fena değilmiş hocam da mouseyi fazla harekete ettirirsek zamanla aşınma olur mu bantlarda?
Astar0 dedi: Çift taraflı bant olabilir hem oyun kalitenizi düşürmez Genişletmek için tıkla... Çift taraflı bant da fena değilmiş hocam da mouseyi fazla harekete ettirirsek zamanla aşınma olur mu bantlarda?
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 23 Ağustos 2023 #12 siento dedi: Çift taraflı bant da fena değilmiş hocam da fareyi fazla harekete ettirirsek zamanla aşınma olur mu bantlarda? Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum bu şekilde en kenarlara yaparsan bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum Astar0 dedi: 2 senedir kullanıyorum bu şekilde en kenarlara yaparsan bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla... ama boya sökülebilir dikkat edin
siento dedi: Çift taraflı bant da fena değilmiş hocam da fareyi fazla harekete ettirirsek zamanla aşınma olur mu bantlarda? Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum bu şekilde en kenarlara yaparsan bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum Astar0 dedi: 2 senedir kullanıyorum bu şekilde en kenarlara yaparsan bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla... ama boya sökülebilir dikkat edin
siento Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 391 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #13 Astar0 dedi: 2 senedir kullanıyorum bu şekilde en kenarlara yaparsan bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum ama boya sökülebilir dikkat edin Genişletmek için tıkla... Boya sökülse de pek bir şey olmaz hocam, kullandığım masa taş devrinden kalma.
Astar0 dedi: 2 senedir kullanıyorum bu şekilde en kenarlara yaparsan bir şey olmaz bende öyle kullanıyorum ama boya sökülebilir dikkat edin Genişletmek için tıkla... Boya sökülse de pek bir şey olmaz hocam, kullandığım masa taş devrinden kalma.