4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 28 Ocak 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzenleme: Video farklı bir şeyle ilgiliymiş, öyle ya da böyle aday Şubat ayında açıklanacak. Son düzenleme: 28 Ocak 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzenleme: Video farklı bir şeyle ilgiliymiş, öyle ya da böyle aday Şubat ayında açıklanacak.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Ocak 2023 #2 Umarım Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olurda seçim gecesi böyle bir kutlama daha yapılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Umarım Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olurda seçim gecesi böyle bir kutlama daha yapılır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 28 Ocak 2023 #3 463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu.
463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 28 Ocak 2023 #4 463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En sonda Kılıçdaroğlunun resminin olması korkuttu.
463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En sonda Kılıçdaroğlunun resminin olması korkuttu.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.768 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Ocak 2023 #5
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.691 Makaleler 21 Çözümler 99 28 Ocak 2023 #6 Muhalefetin amacı iktidarı iktidarda tutmak ve seçim kaybetmektir. Adayın kim olacağı belli zaten boşuna kasmayın.
Muhalefetin amacı iktidarı iktidarda tutmak ve seçim kaybetmektir. Adayın kim olacağı belli zaten boşuna kasmayın.
İzoly Sevdalısı Picopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #7 Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğulu aday olsun da geleceğe dair yeni umutlar yeşersin.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 Şu ülkeden bir cacık olmaz.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 28 Ocak 2023 #9 Ben Mansur Yavaş'ın adaylığı konusunda ümidimi bitirdim. Ekrem İmamoğlu umarım aday olur.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 28 Ocak 2023 #10 463895 dedi: Ben Mansur Yavaş'ın adaylığı konusunda ümidimi bitirdim. Ekrem İmamoğlu umarım aday olur. Genişletmek için tıkla... Geneden ümidimizi tamamen yitirmeyelim bence, belki bir süpriz olur.
463895 dedi: Ben Mansur Yavaş'ın adaylığı konusunda ümidimi bitirdim. Ekrem İmamoğlu umarım aday olur. Genişletmek için tıkla... Geneden ümidimizi tamamen yitirmeyelim bence, belki bir süpriz olur.