A Ahmetuysal Decapat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 72 13 Ağustos 2019 #11 Keşke tek silindirli bir alette ve saçma bi olay yüzünden gitmeseydi çok özledik be inanamıyorum hala
Keşke tek silindirli bir alette ve saçma bi olay yüzünden gitmeseydi çok özledik be inanamıyorum hala
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.063 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 13 Ağustos 2019 #12 Ahmetuysal dedi: Keşke tek silindirli bir alette ve saçma bi olay yüzünden gitmeseydi çok özledik be inanamıyorum hala Genişletmek için tıkla... Anlatsalar "Böyle bir şeyin olasılığı imkansız!" deriz. Ama bakınız ki, olmaz dediğimiz ne varsa şıp diye oluveriyor.
Ahmetuysal dedi: Keşke tek silindirli bir alette ve saçma bi olay yüzünden gitmeseydi çok özledik be inanamıyorum hala Genişletmek için tıkla... Anlatsalar "Böyle bir şeyin olasılığı imkansız!" deriz. Ama bakınız ki, olmaz dediğimiz ne varsa şıp diye oluveriyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 13 Ağustos 2019 #13 Yine aklıma geldi konuyu görünce. Biz bir kişi de kaybetmedik. Ailemizdendi, başka kişilerdi o. Onun karakterleri de beraberinde gitti. Zorgan abi ile bir selam göndereyim son olarak. Hep bu hallerini hatırlayalım.
Yine aklıma geldi konuyu görünce. Biz bir kişi de kaybetmedik. Ailemizdendi, başka kişilerdi o. Onun karakterleri de beraberinde gitti. Zorgan abi ile bir selam göndereyim son olarak. Hep bu hallerini hatırlayalım.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 9 Kasım 2021 #14 Çok şakacı eğlendiren bir adamdı Allah rahmet eylesin öldükten sonra adamı tanımak daha üzücü.