Altın nereden alınmalı?

Makaleler
1
Arkadaşlar her ay maaşımın belli bir kısmı ile altın almayı düşünüyorum. Sizce fiziksel mi yolda banka uygulamalarından mı almam daha iyi olur?

Değerli ve bir o kadar yatırıma merak salan forumdaşım!

Öncelikle sizelere saygılarımı sunmayı borç bilirim.

Konforunuzu korumak, paranızın değerini korumak için yatırım yapıyor olmanız ziyadesiyle bir zeka örneğidir.

Bu bağlamda savaş durumunda da geçerli olan birim olan altın alınmalı elbette!

Fiziksel olarak elinizin altında bulunması ziyadesiyle sağlıklı bir davranış olacaktır.

Saygılarımla.

Arkadaşlar her ay maaşımın belli bir kısmı ile altın almayı düşünüyorum. Sizce fiziksel mi yolda banka uygulamalarından mı almam daha iyi olur?
ben bankadan almanı öneririm fiziksel çok fazla alınmayacağı sürece gereksiz bence.

Fiziksel ya da altın fonu misal yatırım tavsiyesi değil kzl fonunda sadece altın var veya borsadan alabilirsin.

Dünyanın her yerinde altını paraya dönüştürebildiğin için altın gümüş dediğin fiziken alınır. Aldığını kimseye söylemediğin sürece problem yoktur.

Herkese teşekkürler, fiziksel olarak alacağım. Peki Ankara da nereden almamı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…