AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #1 Selam arkadaşlar. Altın oranı herhangi bir bilimsel hesaplamalarda kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler.
Selam arkadaşlar. Altın oranı herhangi bir bilimsel hesaplamalarda kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 17 Şubat 2022 #2 Yakın oldukları var ama o sayıya "Altın oran" gibi isimlendirmek hurafe gibi.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #3 Windows 7 dedi: Yakın oldukları var ama o sayıya "altın oran" gibi isimlendirmek hurafe gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ona phi sayısı diyorum ama halkın diliyle konuşmak istedim.
Windows 7 dedi: Yakın oldukları var ama o sayıya "altın oran" gibi isimlendirmek hurafe gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ona phi sayısı diyorum ama halkın diliyle konuşmak istedim.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 17 Şubat 2022 #4 AxiBorea dedi: Hocam ben ona phi sayısı diyorum ama halkın diliyle konuşmak istedim. Genişletmek için tıkla... Böyle de desen herhangi bir sayı gibi işte. Evrim ağacının bir videosu vardı bunula ilgili.
AxiBorea dedi: Hocam ben ona phi sayısı diyorum ama halkın diliyle konuşmak istedim. Genişletmek için tıkla... Böyle de desen herhangi bir sayı gibi işte. Evrim ağacının bir videosu vardı bunula ilgili.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #5 Evren ve doğada altın oranın bir hükmü yok. Bilimsel hesaplamalarda da insan uydurması bir oranı kullanmanın bir mantığı yok.
Evren ve doğada altın oranın bir hükmü yok. Bilimsel hesaplamalarda da insan uydurması bir oranı kullanmanın bir mantığı yok.