K kazmakürek Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Altınbaş İngilizce işletme mi İstanbul Üniversitesi çalışma ekonomisi mi?
M moidmo Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 339 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #2 Altınbaşa üniversite demek İstanbul Üniversitesine hakarettir. Altınbaş olsa olsa apartman yüksek lisesi olur.
Altınbaşa üniversite demek İstanbul Üniversitesine hakarettir. Altınbaş olsa olsa apartman yüksek lisesi olur.
K kazmakürek Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 moidmo dedi: Altınbaşa üniversite demek İstanbul üniversitesine hakarettir. Altınbaş olsa olsa apartman yüksek lisesi olur. Genişletmek için tıkla... Kuzemim orada okuyor hazırlıkta şu an hazırlığı bayağı güzeldi asıl bölüm eğitimi nasıl bilemiyorum. Ama dediğin gibi apartman üniversitesi.
moidmo dedi: Altınbaşa üniversite demek İstanbul üniversitesine hakarettir. Altınbaş olsa olsa apartman yüksek lisesi olur. Genişletmek için tıkla... Kuzemim orada okuyor hazırlıkta şu an hazırlığı bayağı güzeldi asıl bölüm eğitimi nasıl bilemiyorum. Ama dediğin gibi apartman üniversitesi.
M moidmo Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 339 Çözümler 5 27 Temmuz 2023 #4 kazmakürek dedi: Kuzemim orada okuyor hazırlıkta şu an hazırlığı bayağı güzeldi asıl bölüm eğitimi nasıl bilemiyorum. Ama dediğin gibi apartman üniversitesi. Genişletmek için tıkla... Eğitimi gerçekten iyidir belki, onu bilemiyorum. Ben İstanbul Üniversitesi' nin köklü bir tarihi olduğu için öyle bir kıyaslama yaptım.
kazmakürek dedi: Kuzemim orada okuyor hazırlıkta şu an hazırlığı bayağı güzeldi asıl bölüm eğitimi nasıl bilemiyorum. Ama dediğin gibi apartman üniversitesi. Genişletmek için tıkla... Eğitimi gerçekten iyidir belki, onu bilemiyorum. Ben İstanbul Üniversitesi' nin köklü bir tarihi olduğu için öyle bir kıyaslama yaptım.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 27 Temmuz 2023 #5 Hocam Altınbaș'ta gün yapan teyzeler çok vardı. Önünden ne zaman geçsem teyzeler oturmuş gün yapıyordu
Hocam Altınbaș'ta gün yapan teyzeler çok vardı. Önünden ne zaman geçsem teyzeler oturmuş gün yapıyordu