3 378894 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 381 Çözümler 1 20 Mayıs 2023 #11 Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar.
5 503549 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 342 20 Mayıs 2023 #12 Hannibal Barca99 dedi: Hocam Malwarebytes indirin tarattın, orada çıkacaktır zaten karantinaya alıp silin sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Zaten taratarak bir kısım dosya sildim. Fakat hala bu virüsle ilgili dosyalar var.
Hannibal Barca99 dedi: Hocam Malwarebytes indirin tarattın, orada çıkacaktır zaten karantinaya alıp silin sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Zaten taratarak bir kısım dosya sildim. Fakat hala bu virüsle ilgili dosyalar var.
Hannibal Barca99 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 77 20 Mayıs 2023 #13 503549 dedi: Zaten taratarak bir kısım dosya sildim. Fakat hala bu virüsle ilgili dosyalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam şu ilk girişteki taramadan mı yaptınız? Eğer öyleyse Custom yapıp diskleri seçin, uzun sürecek ama çözülür.
503549 dedi: Zaten taratarak bir kısım dosya sildim. Fakat hala bu virüsle ilgili dosyalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam şu ilk girişteki taramadan mı yaptınız? Eğer öyleyse Custom yapıp diskleri seçin, uzun sürecek ama çözülür.
5 503549 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 342 20 Mayıs 2023 #14 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Güvenli başlatmayı ağ seçeneğiyle yapsam bir şey olmaz de mi? Hannibal Barca99 dedi: Hocam şu ilk girişteki taramadan mı yaptınız? Eğer öyleyse Custom yapıp diskleri seçin, uzun sürecek ama çözülür. Genişletmek için tıkla... Kendi belirlediğim denetlemeyle yaptım. Root muydu neydi o hariç hepsini denetlemiştim. 900,000 kadar dosya denetledi ama bulamadı. Şimdi ne yapmalıyım? "Altrst" adındaki dosya silinmiyordu ve güvenli Mod'da silindi. Daha bir şey yoktur de mi? 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Silindi ve PC'yi normal halde reboot ettim. Düzeldi mi bakayım. 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Altrst dosyası silindi. Şu an CPU %10'lar da geziyor bazen 5'e falan iniyor. Bir şey kalmamıştır de mi? 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Servis duruyor ama durdurulmuş. Sanırım virüs silindi. Dosya Ekleri 1684591346528-1377028738.jpg 154,5 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleme: 20 Mayıs 2023
378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Güvenli başlatmayı ağ seçeneğiyle yapsam bir şey olmaz de mi? Hannibal Barca99 dedi: Hocam şu ilk girişteki taramadan mı yaptınız? Eğer öyleyse Custom yapıp diskleri seçin, uzun sürecek ama çözülür. Genişletmek için tıkla... Kendi belirlediğim denetlemeyle yaptım. Root muydu neydi o hariç hepsini denetlemiştim. 900,000 kadar dosya denetledi ama bulamadı. Şimdi ne yapmalıyım? "Altrst" adındaki dosya silinmiyordu ve güvenli Mod'da silindi. Daha bir şey yoktur de mi? 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Silindi ve PC'yi normal halde reboot ettim. Düzeldi mi bakayım. 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Altrst dosyası silindi. Şu an CPU %10'lar da geziyor bazen 5'e falan iniyor. Bir şey kalmamıştır de mi? 378894 dedi: Tamam sonucunda haberdar edersiniz olmazsa bakarım tekrar. Genişletmek için tıkla... Servis duruyor ama durdurulmuş. Sanırım virüs silindi.
enesatlay4225 Femtopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #15 allah rızası için yardım edin altruistici önce program değiştir veya kaldırdan sildim ama görev yöneticinde hala var ve asla durdurulmuyo revo uninstaller bile denedim cmd den denedim ama yapamadım çok anlamam bu işlerden
allah rızası için yardım edin altruistici önce program değiştir veya kaldırdan sildim ama görev yöneticinde hala var ve asla durdurulmuyo revo uninstaller bile denedim cmd den denedim ama yapamadım çok anlamam bu işlerden
nikolaygogol Yoctopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #16 Hectopat sana teşekkür ediyorum kardeşim ben sildim. Hectopat çok teşekkür ediyorum bende silindi dediğiniz gibi yaptım
Hectopat sana teşekkür ediyorum kardeşim ben sildim. Hectopat çok teşekkür ediyorum bende silindi dediğiniz gibi yaptım