Altstore güvenilir mi?

• Konuyu başlatan 469826
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.062

469826

Hectopat
Makaleler
16
7 Plus'ım var, Jailbreak yapmadan IPA yükleyeceğim. Altstore kullanmak istiyorum ama kullanmak için Apple hesabımın şifre ve mailini isteyip üstüne erişim vs. istiyor. Bunlar muhtemelen yapacağı şeyleri yapabilmesi için gerekli erişim izinleri olsa da uygulamanın kendisi güvenilir midir acaba?

7 Plus'ım var, Jailbreak yapmadan IPA yükleyeceğim. Altstore kullanmak istiyorum ama kullanmak için Apple hesabımın şifre ve mailini isteyip üstüne erişim vs. istiyor. Bunlar muhtemelen yapacağı şeyleri yapabilmesi için gerekli erişim izinleri olsa da uygulamanın kendisi güvenilir midir acaba?

Evet gayet güvenilir, kendim kullanıyorum.

Aslında düşününce güvenilir olmasa bile bunu kullanan nasıl anlasın ki? Beni işkillendiren şey apple bilgilerimi istemesi. Kalan şeyleri de almadığı ne malum, telefonu yavaşlatmıyorsa sıkıntı olsa da anlamaz kullanan kişi.

Ben de merak ediyorum. Altstore, iCloud hesabımızı istiyor bu şu anda olmasa da ileride riskli olabilir. Daha güvenilir bir alternatifi var mıdır?

Ben de merak ediyorum. Altstore, iCloud hesabımızı istiyor bu şu anda olmasa da ileride riskli olabilir. Daha güvenilir bir alternatifi var mıdır?
Scarlet ile yükleyebilirseniz o da oluyor, ama bende yükleyemedi uygulamaları. O yüzden verdim bilgiyi gitti, artık adamların insafına kaldım. Güvenme sebeplerimden biri de açık kaynak kodlu bir yazılım olduğunu öğrenmem oldu. Eğer sıkıntı olsa fark eden birileri olurdu diye düşündüm açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı