Bence sosyaldeki bu reklam kaldırılsın. Forumda dolaşmayı engelliyor her yeni sayfada tekrar açılıyor. Mobil internetten girenlerin internet paketini fazladan kullanmasına sebep oluyor.
Bence sosyaldeki bu reklam kaldırılsın. Forumda dolaşmayı engelliyor her yeni sayfada tekrar açılıyor. Mobil internetten girenlerin internet paketini fazladan kullanmasına sebep oluyor.
Bende diyorum telefonda neden altta siyah ekran çıkıyor diyordum. Reklam olduğunu şimdi öğrendim Fakat espriyi bir tarafa koyarsak gerçekten bu biraz sinir bozucu birşey ekranın altında kapkara bir ekran çıkıyor. Üstelik tarayıcım güncel değil ve bu yüzden reklam çıkmıyor siyah ekran oluyor bununla kalmayıp yazı yazarken klavyenin üstüne çıkıyor. Evet para kazanmak hakkınız fakat iyileştirilmesi gerekiyor. Profiline düzenleme yapacaktım seçenekler gözükmüyordu rica ediyorum bunu düzeltin.
Böyle reklam mi olur, reklama karşı değiliz onlarında hakki. Bu alttan çıkan reklam sayfayi kapliyor cevap yazmak rezil bir hal alıyor.
Reklam engelleme tarayıcısi kurmak istemiyorum şahsen bu tarayıcılar Chrome kadar pratik tarayıcılar değil. Samsung Internet tarayicisinda reklam engelleme eklentisi kurulabiliyor bu tarayici da Chrome kadar kullanışlı değil.