Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar vipfiziğin yeni çektiği kamptan gidiyorum ama pekiştirmek için bir kanaldan daha izlemek istiyorum, Altuğ Güneş nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Arkadaşlar vipfiziğin yeni çektiği kamptan gidiyorum ama pekiştirmek için bir kanaldan daha izlemek istiyorum, Altuğ Güneş nasıldır?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 18 Ağustos 2022 #2 Tek hocadan dinle. Bir sürü hocadan dinleyince kafa karıştırıyor.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Ağustos 2022 #3 264523 dedi: Tek hocadan dinle. Bir sürü hocadan dinleyince kafa karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Altuğ güneşi daha çok sevdim gibi.
264523 dedi: Tek hocadan dinle. Bir sürü hocadan dinleyince kafa karıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Altuğ güneşi daha çok sevdim gibi.
Apeironn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 Çok iyidir Altuğ hocam. Kesinlikle ondan devam et.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Ağustos 2022 #5 Apeironn dedi: Çok iyidir Altuğ hocam. Kesinlikle ondan devam et. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım VIP fiziğin soruları baydı. Altuğ hoca hem sade anlatıyor hem direkt bilgiyi veriyor uzatmadan.
Apeironn dedi: Çok iyidir Altuğ hocam. Kesinlikle ondan devam et. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım VIP fiziğin soruları baydı. Altuğ hoca hem sade anlatıyor hem direkt bilgiyi veriyor uzatmadan.
Apeironn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Ester Hirsch dedi: Evet öyle yapacağım VIP fiziğin soruları baydı. Altuğ hoca hem sade anlatıyor hem direkt bilgiyi veriyor uzatmadan. Genişletmek için tıkla... Vip Fizik 5 yıldır Turfoz fasiküllerini kullanıyor ısrarla. Çok eski ve iyi bir yayın değil.
Ester Hirsch dedi: Evet öyle yapacağım VIP fiziğin soruları baydı. Altuğ hoca hem sade anlatıyor hem direkt bilgiyi veriyor uzatmadan. Genişletmek için tıkla... Vip Fizik 5 yıldır Turfoz fasiküllerini kullanıyor ısrarla. Çok eski ve iyi bir yayın değil.