Altus klima alınır mı?

30 M.2 salon var. Sabah gün doğumundan akşam gün batımına kadar güneş alıyor. Sadece soğutma amaçlı kullanacağım

York klima markasını ilk defa duydum. Iyi midir hocam bütçem yetiyor gibi

Hocam direkt Arçelik ekolojik inverterlarına baktınız mı sorup sorusturdunuz mu bayi var mı etrafınızda bir bakın derim.
York klima markasını ben de ilk defa duydum bilgim yok hocam.

30 M.2 salon var. Sabah gün doğumundan akşam gün batımına kadar güneş alıyor. Sadece soğutma amaçlı kullanacağım

York klima markasını ilk defa duydum. Iyi midir hocam bütçem yetiyor gibi

York klima konusunda dünya devidir hocam. Büyükşehirdeyseniz ve servis sorunu yoksa alınabilir, Samsung'tan geri kalmaz kalite olarak.

York araştırdım iyi mal gibisinden yorumlar var ancak servis sıkıntısı yaşayabilirim diye düşünüyorum.

Arçelik ekolojik 18'lik soğutma performansi ve tüketim anlamında beni memnun eder mi hocam maalesef çevremde kullanan yok. E-ticaret sitelerinde de her klima için yorumlara güzel yazmışlar hep karar veremedim o yüzden. Herkes aldığı klimadan çok memnun.

York araştırdım iyi mal gibisinden yorumlar var ancak servis sıkıntısı yaşayabilirim diye düşünüyorum.

Arçelik ekolojik 18'lik soğutma performansi ve tüketim anlamında beni memnun eder mi hocam maalesef çevremde kullanan yok. E-ticaret sitelerinde de her klima için yorumlara güzel yazmışlar hep karar veremedim o yüzden. Herkes aldığı klimadan çok memnun.

Arçelik ekolojik inverter çok önerdik çok aldırdık alanlar memnun kaldı sorun yaşamadı yine de şans işi siz bilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı