Altyapı 35 Mbps kaldırır mı?

Kusura bakmayın hocam attım değerleri Wi-Fi ile bağlı olmam değerleri etkilemez herhalde değil mi?
Saha dolabına uzaklığınız kaç metre? Zayıflamanız var ama bu SNR değerine göre yaklaşık 55-60 Mbps alabilirsiniz. Tabii bu artabilir çünkü sanırım iç tesisatınız sıkıntılı.

Merhaba SNR Margin değer hattın modeme ulaştığı şiddettir kablo ile alakalıdır ancak hız saha dolabı ile alakalıdır bu yüzden ankastre kutunuzdan bir kablo çekerek bunu ortadan kaldırabilirsiniz 18 üstünde 8.0'in altına düşer ve kopma/ping problemi oluşur.

Tesisat yeniletme pahalı birşey mi 4. katta oturuyorum hocam.

Tesisat yeniletme pahalı birşey mi 4. katta oturuyorum hocam.
Ucuz da değil pahalı da değil. Tahmin yürütmek zor bu piyasada ama değiştiğinize de parasına da değer, yakınsınız çünkü.

Eğer Türk Telekom kullanıyorsanız ankastre'den modeme ücretsiz çekiyorlar ben 2. katta oturuyorum ve altımda dükkan ile 2. kat yani 3. kata denk geliyor bir ücret alınmadı veya faturaya yansıtılmadı tabii bu durum sizin için farklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…