Altyapı bağlantısı nasıl yapılıyor?

Hocam gittim ama telefonda söylendiğinin aynısını söyledi proje hazır 2024 sonuna kadar hallolur dedi zaman vermedi siz ne kadar sürede bağlattınız?

Evet dilekçeyi gönderdikten sonra 2.5 ay sürdü toplam. Önceki mesajlarımdan birinde süreci anlattığım konunun linkini vermiştim oradan bakabilirsiniz.

Hocam 1000MBPS mi bağladılar 100 mü?

FTTH (eve kadar fiber) olduğu için 1000 Mbps'e kadar destekliyor.

Hocam ekipler geldi k ama benim binam olduğu yerde dört yola bölünüyor benim kapımın önünden değil de diğer yan duvarının baktığı sokakta dümdüz yardılar asfaltı çalışma yaptılar. Bana oradan bağlantı yapabilirler mi yoksa illa kapı önünden mi olacak. Orayı kazdılar. Fotoğraf ekliyorum. Mavi yer kazılan yer. Kapı ve yan duvar olarak belirttim.

Yani yerin altandan kabloları nasıl benim binama getirip fiber kutusuna falan bağlancak veya yan sokaktan bağlanabilir mi açıklayabilir misin?

Bir de kazı yaptıklarına göre sokakta aslında fiber yokmuymuş yeni mi getiriyorlar?

@Dejuf

Son düzenleme:
@Dejuf Sizce proje onaylandıktan sonra ne kadar zaman içinde kazı çalışmaları başlar?

Sahadan sahaya değiştiği için tam olarak nasıl bir rota izlenip de çekileceğini bilemeyiz. Çok takılmayın bu detaylara bence.

@Dejuf Sizce proje onaylandıktan sonra ne kadar zaman içinde kazı çalışmaları başlar?
Bölgedeki çalışma takvimine bağlı olarak değişir. Bazı arkadaşların işi 1-2 haftada hallolurken bazı arkadaşlar aylarca bekleyebiliyor. O yüzden net bir şey söylemek zor.

Hocam sokağa komple yaptılar fiber senin binan projede yok diyor

Hocam sokağa komple yaptılar fiber senin binan projede yok diyor.

Başka zaman projeye alınınca diyor şimdi yaptıramaz mıyım tüm sokağa yaparlarken beni niye atlıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…