Altyapı başvuru süreci nasıl işler?

Makaleler
3
Arkadaşlar üniversite için eve çıktım. Bina yeni daha diğer bloklarda inşaat devam ediyor. İnternet altyapısı yok gözüküyor. Ne yapmam lazım başvuru vs. için? Yeni yerleşim yerlerine Telekom hat çekmek için daha hevesli diye biliyorum.

Merhaba,
Müşteri hizmetleri yerine Türk Telekom Müdürlüğüne gidersen işini daha hızlı hallederler. Gerekli işlemler için yardımcı olucaktırlar. Yine de bekleme süren biraz fazla olabilir.

Müdürlüğe dilekçe vermen lazım ister yaparlar ister yapmazlar adamların keyfine göre 2 senedir ben fiber talep ediyorum onu geçtim en azından altyapı iyleştirmesi talep ettim uğraşmıyorlar Superonline falan altyapı yaparsa daha iyi olur.

Daha inşaat varsa hemen gelmiyor bizim site yeni yapıldı bittikten 1 sene sonra Türk Telekom geldi boruları koydular ama kablolar hala yok

Daha inşaat varsa hemen gelmiyor bizim site yeni yapıldı bittikten 1 sene sonra Türk Telekom geldi boruları koydular ama kablolar hala yok
Yandık desene nasıl yapacam bilmiyorum

Merhaba,
Müşteri hizmetleri yerine Türk Telekom Müdürlüğüne gidersen işini daha hızlı hallederler. Gerekli işlemler için yardımcı olucaktırlar. Yine de bekleme süren biraz fazla olabilir.
Benim götürmem gereken bir şey lazım oluyor mu başvuru için?

Fiber falan önemli değil bir şey bağlansa yeter dostum ama bakalım. Süperonline daha hızlı mı çekiyor altyapı?

Kendi gözlemlerim sonucu Superonline çok hızlı düşüyor eski evimde dehşet hızlı döşediler.

Bizim site biteli 1.5 yıl oldu geçen ay kazıp döşediler ama kabloları koymadılar daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…