Aybat Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 61 27 Nisan 2022 #11 407821 dedi: Sürekli arayın ve dilekçe verin. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom bayisine gittim onlar dedi bunu.
407821 dedi: Sürekli arayın ve dilekçe verin. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom bayisine gittim onlar dedi bunu.
407821 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #12 Aybat dedi: Türk Telekom bayisine gittim onlar dedi bunu. Genişletmek için tıkla... Bence uğraşmaya değmez TurkNet'e başvurmanı öneririm pederi bir şekilde ikna etmelisin.
Aybat dedi: Türk Telekom bayisine gittim onlar dedi bunu. Genişletmek için tıkla... Bence uğraşmaya değmez TurkNet'e başvurmanı öneririm pederi bir şekilde ikna etmelisin.
Aybat Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 61 27 Nisan 2022 #13 tugoli dedi: Vddl 80 hızda kullanıyorum TT kendisinden bihaber VDSL ile o hız alınamaz ne demekmiş Genişletmek için tıkla... Bende bundan bahsediyorum. Ama çalışanlar beni hep geçiştirdi 50 almak imkansızmış fiber gerekiyormuş.
tugoli dedi: Vddl 80 hızda kullanıyorum TT kendisinden bihaber VDSL ile o hız alınamaz ne demekmiş Genişletmek için tıkla... Bende bundan bahsediyorum. Ama çalışanlar beni hep geçiştirdi 50 almak imkansızmış fiber gerekiyormuş.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #14 Aybat dedi: Türk Telekom bayisine gittim onlar dedi bunu. Genişletmek için tıkla... Bayideki elemanlar telefon kılıfı satsın telefonla destek alın yada online.
Aybat dedi: Türk Telekom bayisine gittim onlar dedi bunu. Genişletmek için tıkla... Bayideki elemanlar telefon kılıfı satsın telefonla destek alın yada online.
Aybat Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 61 27 Nisan 2022 #15 407821 dedi: Bence uğraşmaya değmez TurkNet'e başvurmanı öneririm pederi bir şekilde ikna etmelisin. Genişletmek için tıkla... Çok denedim Türk Telekom 300TL bile olsa vazgeçmeyecek yönetim onlarda falan diyor, anlatamıyorum. Müşteri hizmetleri de ikna edemedi.
407821 dedi: Bence uğraşmaya değmez TurkNet'e başvurmanı öneririm pederi bir şekilde ikna etmelisin. Genişletmek için tıkla... Çok denedim Türk Telekom 300TL bile olsa vazgeçmeyecek yönetim onlarda falan diyor, anlatamıyorum. Müşteri hizmetleri de ikna edemedi.
407821 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 27 Nisan 2022 #16 Üstteki arkadaşın dediği gibi daha üst mercilere danışın.
Aybat Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 61 27 Nisan 2022 #17 tugoli dedi: Bayideki elemanlar telefon kılıfı satsın telefonla destek alın ya da Online. Genişletmek için tıkla... Evet mecbur uğraştırıcak. Kendi döşediği altyapıdan bir haber olan firma. 407821 dedi: Üstteki arkadaşın dediği gibi daha üst mercilere danışın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler öyle yapacağım.
tugoli dedi: Bayideki elemanlar telefon kılıfı satsın telefonla destek alın ya da Online. Genişletmek için tıkla... Evet mecbur uğraştırıcak. Kendi döşediği altyapıdan bir haber olan firma. 407821 dedi: Üstteki arkadaşın dediği gibi daha üst mercilere danışın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler öyle yapacağım.