Türk Telekom kullanıyorum. Bulunduğum bölgede altyapının yenilenme çalışması olduğunu belirtiyorlardı. Tamamlanmış mı diye bakarken Netspeed, TurkNet, Türk Telekom vs. sitelerin hepsinde altyapı bilgisi yok diyor. Neden olabilir acaba?
Telekom tarafından kapatılmıştır. Çalışma bitene kadar girilmez bilgisi. En yakın müdürlüğe gidip bilgi alabilirsiniz konu hakkında. Diğer firmalarda Türk Telekom üzerinden sorguluyor.
Telekom tarafından kapatılmıştır. Çalışma bitene kadar girilmez bilgisi. En yakın müdürlüğe gidip bilgi alabilirsiniz konu hakkında. Diğer firmalarda Türk Telekom üzerinden sorguluyor.
Önceden sorguladığımda Bazı sitelerde ADSL, Netspeed, Millenicom gibi sitelerde VDSL ama boş port yok olarak görünüyordu.
Bunu extra olarak belirtmemin bir yararı olur mu? Yoksa altyapı yapıldığında boş port açık olarak görünür mü?
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Türk Telekom ile iletişime geçtim ve abonelik başlatıyor gibi yaparak altyapımı düzeltme çalışmasına başladıklarını söylediler ama 2 ay geçti hala ses seda yok. Geçen aradım, çalışmalar devam ediyor vs diyip geçiştirdiler.
Önceden sorguladığımda Bazı sitelerde ADSL, Netspeed, Millenicom gibi sitelerde VDSL ama boş port yok olarak görünüyordu.
Bunu extra olarak belirtmemin bir yararı olur mu? Yoksa altyapı yapıldığında boş port açık olarak görünür mü?
Boş port olursa ara ara takip edin başvuru yaparsınız, altyapı konusunda ise bir etkisi olmaz, beklemeniz gerekir. Belirli bir programa göre ilerliyorlar ve maalesef uzun sürüyor biraz. En doğru bilgiyi müdürlük sağlayacaktır size.