Altyapı bulunmayan eve internet sağlayıcı önerisi

yigitongoren777

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 8GB 120W, 16GB DDR5 5600MHZ Ram,
Evimizin bulunduğu ilçede internet altyapısı bulunmuyor o yüzden ev telefonu ile almak durumundayız. Zamanında TurkNet kullanıyorduk fakat 3 4 kez üst üste zam geldiği için iptal ettik. Şu an D-Smart net kullanıyoruz fakat söyledikleri hızı bile sağlayamıyorlar ve ay sonu taahhüdü bitiyor. İptal edip başka firmaya geçmek istiyoruz. Ben 8 9 ay şehir dışında olduğum için ailem çok pahalı bir paket kullanmak istemiyor. Maksimum 350 400TL vermeye razılar. Netgsm, Millenicom, Kablonet ve Netspeed'e baktım fakat Kablonet harici çok duyulan markalar olmadığı için kalitesi, müşteri hizmetleri vs nasıldır bilmiyorum. Önereceğiniz bir sağlayıcı var mıdır?

Netspeed kullandım ama pek memnun olmadım çünkü sürekli DSL kopmaları vs yaşıyordum.
Millenicom kullandım ama müşteri temsilcileri eğitimsiz ve bir o kadar bilgisiz bağlantı konusunda seni epey uğraştırabilirler bizzat bu durumu yaşadım.

Şu an TurkNet kullanıyorum ve memnunum hiçbir sorun yaşamadım. Fiyat biraz pahalı ama gerçekten iş görüyor.

Onun dışında NetGSM önermem çünkü bir ara baz istasyonu kapattılar bağlantıda ve sinyallerde problem yaşayabilirsin

Kablonet iyidir tavsiye edebilirim.

Benim sana naçizane önerim şu an zaten paket fiyatları epey pahalı, altyapısı olmayan bir eve Superbox olabilir ama oda pahalı oyunlarda işin görülmez. Bence TurkNet'i tekrar değerlendirin derim. Benim fikrim.

Ben yurtta kaldığım için 2 3 ay evdeyim. Ailemin çok bir beklentisi yok ama türknet fiyatından dolayı iptal ettiler sanmıyorum kabul edeceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…