Altyapı çalışması bittiği halde internet hala gelmedi

OrSPg

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Normalde binamızda 100 Mbps fiber vardı zaten. Altyapi calismasi olduğu söylendi. Kontrol amaçlı sanırım. 2 hafta oldu şimdi kazdıkları yerleri kapattılar vs. ama hala internet gelmedi. Musteri hizmetlerini arıyoruz, biz sonra arayacağız diyorlar ama aramıyorlar yardım olur musun? Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Müşteri hizmetlerini arasan da bilgi elde edemezsin. Altyapı sorumlusu kısmı var Telekom da oraya gidiyorsun. Ne zaman kablolara internet verilecek diye yüz yüze görüşmeye gitmelisin. Çünkü sen gitmedikçe onlar sallayacaklar. Kazı çalışması yaparken sizin portu başkasına vermiş olabilirler ondan port açmaya çalışıyor olabilirler. Oraya gidersen bir de birden fazla kişi ile o zaman sizin sorunu çözeceklerdir.

Türk Telekom ise normal, kaplumbağa hızında çalışıyorlar.

Türk Telekom ise normal, kaplumbağa hızında çalışıyorlar.

D-Smart ama gücü Türk Telekom'dan aliyor diye biliyorum. Altyapi calismasi yapan kişiler yıldız inşaatta yeleklerde öyle yaziyordu.

Altyapi sorumlusu kısmı Türk Telekom mağazalarında mi?

Son düzenleme:
D-Smart ama gücü Türk Telekom'dan aliyor diye biliyorum. Altyapi calismasi yapan kişiler yıldız inşaatta yeleklerde öyle yaziyordu.
İşlemleri bölgedeki taşeron ekipler yapar. Taşeron ekipler, T.T'ye haber verir. Sadece kazı değil, bölge durumunu bilmek gerekiyor.

İşlemleri bölgedeki taşeron ekipler yapar. Taşeron ekipler, TT'ye haber verir. Sadece kazı değil, bölge durumunu bilmek gerekiyor.
Saolun hocam ama benim öğrenmek istediğim bu internetin ne zaman geleceği veya ne zaman geleceğini nasıl ogrenebilirim? Bir bilginiz var mıdır nasıl veya nerden öğreneceğim hakkında.

FTTH altyapı da "birine port vermek" Diye birşey yoktur. OLT üzerinde çoklanan ve OFSD'ye gelen hat durumunda OFSD üzerindeki her bir port çoklanır. OFDK üzerinde de daire başına 1:8 daire fazlaysa 1:64'e (örnek) kadar çoklanır. Yani, T.T bunun önlemini çoktan almış oluyor.

Saolun hocam ama benim öğrenmek istediğim bu internetin ne zaman geleceği veya ne zaman geleceğini nasıl ogrenebilirim? Bir bilginiz var mıdır nasıl veya nerden öğreneceğim hakkında.
Müdürlüğe gitmekten başka çaren yok.

Tamamdir hocam teşekkür ederim.

Altyapi sorumlusu kısmı Türk Telekom mağazalarında mi?

Türk Telekom ana binasına yoksa yol üstü mağazaların yetkisi yoktur.

Türk Telekom ana binasına yoksa yol üstü mağazaların yetkisi yoktur.

Hocam bizim binanın yanında hemen bir arkadaşım oturuyor. Ona yazdım orada da olmuş altyapi calismasi hemen binanın önünde, sizde internet kesilmesi oldu mu dedim hayır dedi. Ama bizde 20 gündür yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…